• 268
    galatasaray sözlük hakkında şöyle bir yazı-itiraf gelmiş oluşum.

    başlık: galatasaray sözlük yazar: furio

    -alıntı-
    eski sözlüğüm. dün itibariyle fenerbahçe başlığına - türkiye'dir - ve yetenek başlığına - alex de souza -* bkz'ı verdiğim için uçuruldum. ilk kurulduğu zamanlarda görüp desteklediğim - fenerbahçe taraftarı olmama rağmen - birinci nesil dedikleri yazarlardandım. pek yazmıyordum fakat devamlı okuruydum.

    farklı bakış açıları her zaman değerlidir. fikir paylaştığımız çok değerli yazarlarda vardı içlerinde. fakat zaman ilerledikçe galatasaray futbol takımının durumu ve yeni gelen yazarların etkisiyle de nefret yuvasına dönüştü.artık sadece fenerbahçe'nin tartışıldığı, günün başlıklarında ntvspor, rıdvan dilmen, mehmet demirkol'un eksik olmadığı yer haline geldi. oradaki tek fenerbahçe'li yazar - okur ben değilim emin olun buna. sadece ben tepki mi koydum ve kendi kurallarını uyguladılar.
    bu tepkiyi sözlükte ortaya koyan ilk yazar değilim fakat ilk fenerbahçe'li yazarımdır.

    bir yazarın dediği gibi: "aslında bir fenerbahçe'linin senelerce galatasaray sözlükte takılabilmesi bir şeyleri başardığımızı gösteriyor. ulaştığımız kitle demek ki azımsanmayacak cinsten."

    kesinlikle sözlük için bir başarıdan söz edilebilir. kısa zamanda büyük yol katetti. fakat unutulmaması gereken orada yalnız galatasaray taraftarı yok. kabul etseniz de etmeseniz de bu böyle oldu, böyle olacak. ilk zamanlarda olduğu yirmi tane online yazar ve okur arasında farklı takımı tutan sayısı beş tane ise şimdi bu sayı çok daha fazla. büyürken tek başınıza büyümüyorsunuz.

    bu arada #alwaysntvspor fikri benim değil, barış gerçeker'in fikridir.

    http://twitter.com/...us/20455303610892288

    yolunuz açık olsun. eyvallah.
    -alıntı-
App Store'dan indirin Google Play'den alın