• 315
    --- alıntı ---

    galatasaray cafe crown sezonu açtı

    galatasaray cafe crown, 2010-11 sezonu hazırlıklarına bugün yaptığı antrenmanla başladı.

    antrenörlerimiz oktay mahmuti ve recep şen yönetiminde florya metin oktay tesisleri’nde gerçekleştirilen çalışma, yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

    almanya’nın bg göttingen takımından transfer edilen abd’li oyuncu taylor rochestie’nin de kenardan takip ettiği antrenmana izinli olan radoslav rancik, luksa andric, ermal kurtoğlu ve joshua shipp katılmadı.

    galatasaray cafe crown’ın bugün yaptığı antrenman sonrasında sporcularımızdan melih mahmutoğlu ve sertaç şanlı, galatasaray.org’a özel açıklamalarda bulundu.

    köklü bir kulübe geldiğinin farkında olduğunu belirten melih mahmutoğlu, galatasaray cafe crown’ın genç oyunculara yapmış olduğu yatırım hakkında, ‘’burada çok çalışarak kendimi geliştirmek istiyorum. genç oyuncular, yabancılardan dolayı fazla oynama şansı bulamıyor. ama galatasaray farklı bir yol tercih etti. yabancı oyuncular da oldukça genç. önümüzdeki sezonlarda mutlaka faydaları görülecektir’’ ifadelerini kullandı.

    yaz mevsiminde türk telekom’dan alınan sertaç şanlı, galatasaray cafe crown’a transferi hakkında şunları söyledi: ‘’yeni sezonda daha fazla süre almak istiyordum. ancak bunu telekom’da gerçekleştiremeyeceğimi görünce, takımdan ayrılma talebinde bulundum. bu sırada en iyi teklif galatasaray’dan geldi. ben de zaten galatasaray’da oynamak için hevesliydim’’ diye konuştu.

    sertaç şanlı, altyapı kategorilerinde uzun süre beraber oynadığı göksenin köksal, melih mahmuoğlu ve ilkan karaman gibi oyuncularla galatasaray cafe crown’da buluşmalarının takım için önemli avantajlar yaratacağını söyleyerek, ‘’birbirimizi artık iyi tanıyoruz. nerede, ne yapacağımızı biliyoruz. galatasaray’ın takımı gençleştirme politikası, türkiye’de pek fazla görülmeyen bir tercih. birkaç sezon sonrası için galatasaray adına çok faydalı olacaktır’’ sözlerini kullandı.

    bireysel hedeflerinden de bahseden melih mahmutoğlu, ‘’burada iyi oynadıktan sonra, milli takım için de önümüzün açık olduğunu sanıyorum. bu sezon galatasaray taraftarını mutlu edeceğiz’’ dedi. sertaç şanlı da, ‘’milli takım hedefim tabii ki var. ama en az iki üç senem daha var gibi gözüküyor. asıl hedefim, burada çok iyi oynayarak kendimi herkese sevdirmek ve kabul ettirmek olacak’’ diye konuştu.

    galatasaray cafe crown oyuncularından joshua shipp, taylor rochestie ve haluk yıldırım'ın 17 ağustos 2010 salı günü saat 09.00'da bahçelievler medical park hastanesi'nde sağlık kontrolleri yapılacaktır.

    --- alıntı ---

    http://www.galatasaray.org/...erkek/haber/7625.php
App Store'dan indirin Google Play'den alın