resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2216
    --- alıntı ---

    galatasaray profesyonel futbol a takımı teknik direktörü frank rijkaard, yarın akşamki ofk belgrad maçından önce bir basın toplantısı düzenledi.

    ilk maçtaki skordan dolayı üzgün olduklarını belirten rijkaard, "bunu telafi edeceğiz ve yarın buradan iyi bir skorla ayrılacağız. milan baros yok. ama yerine görev yapabilecek arkadaşlarımız var. rakibimiz, ilk maçta bize karşı defansif anlamda iyi bir oyun oynadı. biz de yarın buna göre bir mücadele vereceğiz" ifadelerini kullandı.

    ofk belgrad’ın galatasaray maçı için şehir merkezinden uzak bir bölgede yaklaşık beş gündür kampta olduğunun hatırlaması üzerine, "umarım dönüşte trafiğe takılmazlar" şeklinde bir cevap veren frank rijkaard, belgrad’daki trafik sıkışıklığına atıfta bulundu.

    hollandalı teknik adam, yeni sezon hazırlık kampının son bölümüne yetişen oyuncuları için, "biz aramıza yeni katılan oyuncularımızı da takım içerisine katmak ve onları en üst seviyeye çıkarmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz" şeklinde konuştu.

    frank rijkaard, keita ve elano ile ilgili bir soruya ise, "keita’nın gittiğini biliyoruz. ama elano’nun sakatlığı var. ve o yüzden aramızda değil" yanıtını verdi.

    --- alıntı ---
    *
App Store'dan indirin Google Play'den alın