resim
Franklin Edmundo Rijkaard
Görev:Teknik Direktör
Takım:Kariyer Sonu
Yaş:61
Uyruk:Hollanda
  • 2209
    bir insan evladınında yaptığı yanlışları tek tek yazmasını istediğim teknik direktördür..

    gökmen özdenak gecen gun canlı yayına bağlanıp, rikaard 4-3-3 den vazgeçmeli, 4-2-3-1'e gecmeli dedi.. ana!! yavrum o iki sisteminn farkı nedir?? ilerde baros- mehmet- özgürcan oynarsa bu 3 forvet eder.. ama serdar- mehmet- arda oynuyorsa, burda 3 forvet yoktur!! bu takım zaten 4-2-3-1 oynuyordur!!!

    2007-08 sezonunda sahaya çıkan takımın ortasahası; barış, mehmet, ayhan, arda şeklindeydi.. son belgrad maçında barış- mustafa ve ayhan oynadı.. ne farkı var? ümit karan ve nonda yok. ya da hakan şükür.. ayrıca zaten gökmen özdenak'ın dediği 4-4-2 oynatmalı değil, 4-2-3-1 oynamalı.. yani skibbe'nin oynattığı taktik.. mehmet-ayhan- lincoln-kewell-arda oynanılan dönemdeki gibi. iyide rijkaard'ın oynattığı ile farkı ne?

    skibbe'yi gecıyorum futbolcular oynamadı bilerek gitsin diye, sırf lincoln'e yakınlığından, kaptan yaptığından vs. dolayı.. bulent korkmaz dediğin adam lincoln'u kesti, yemedi tekrar takıma koydu.. bu sefer kewell'ı kesti.. sonra vakit gecırmek için 90+ bilmem kaçta soktu.. onada cesaret edemedi, sonra lincoln'de kewell'da oynadı, ikisinide çıkartamadı.. 90 dakika tek değişiklik yapmaz oldu, oyuna mudehale etmez oldu.. bu adam eleştirilir.. ya da servet'i ön libero oynatan, caruusca'yı sağ açık yapan feldkamp eleştirilir.. ama rijkaard ne yapmıştır?? birisi yazsın. gercekten merak ediyorum??

    bir ara transferler yapılınca cm/fm ci tayfa ağızlarının suyu akarak kadrolar kuruyordu buralarda... ortasahada mehmet-elano- arda... mehmet- ayhan- arda.. mehmet- mustafa- elano vs... diye diye yazıldı durdu... kimsenin ortasahada mustafa- mehmet- ayhan- barış- elano'dan baskasını oynattığını görmedim... herkes aynı adamları oynatıyor!! rijkaard mustafa- barış- ayhan üçlüsüyle oynayınca suç mu ilşlemiş oluyor... takım kur deem aynı takımı kuracak kişiler skor eleştirisi yapıyorlar..
App Store'dan indirin Google Play'den alın