resim
Mustafa Sarp
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:Trabzonspor
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
  • 588
    sözlüğün yeni şamar oğlanı. benim ise asla barış'la, ayhan'la, aydın'la aynı kefeye koymayacağım adam.

    mustafa sarp galatasaray'a transfer olduğunda kimdi? 29 yaşına kadar anadoluda turlamış, bursaspor'da vasatın üstüne çıkınca bedelsiz olarak transfer edilmiş bir adam. geldiği zaman önünde kimler vardı? sakatlığı geçmiş geçen sene en büyük transferimiz olacak denilen linderoth, kariyerinin en olgun çağını yaşayan ayhan akman, yerli gattuso'muz barış özbek. viera olacak denilen mehmet topal. sarp resmen, manisa'ya giden mehmet güven'in yerine alınan adamdı. sakatlıklardan, cezalardan fırsat bulursa kupa maçlarında oynayacak olan adam.

    kendisini aynı kefeye koymayacağım adamlar ne yaptı?

    ayhan akman; en az enerjiyle en çok işi yapabilecek yaşa gelmiş, takımın kaptanlarından, onlarca milli ve avrupa maçına çıkmış adam resmen emekli olmuş da şöhretler maçına çıkar gibi oynadı. geçen senenin bana göre en büyük hayal kırıklığı.

    mehmet topal; yaşının genç ve yetenekli olmasına rağmen oyunun üstüne ne skibbe zamanında ne de rijkaard da koyabildi. üstüne bir de özgüvenini kaybetti. valencia'ya gitmesi kendisi için oldukça hayırlı oldu.

    barış özbek: bu genç yeteneğimiz de bırak üstüne koymayı, bildiklerini de unuttu.

    aydın yılmaz: bir elimde cımbız, bir elimde ayna umurumda mı ki bu dünya.

    peki mustafa sarp ne yaptı. 5. alternatifken, kendini aşarak takımın ortasahasını neredeyse 10 hafta taşıdı. ancak o da ligin sonunda yere çakılanlardan oldu. mustafa'nın bu oyununu sürdürmesini beklemek zaten abesti. mustafa'ya 30 yaşından sonra 4-3-3'ü öğretemezdiniz. geldiği zaman esamesi okunmayan adam bizzat kendisi beklentileri yükseltti ve bunun altında ezildi. unutulan şuydu ki mustafa zaten 30 yıllık hayatının hiçbir zaman diliminde bu takımın direkt oyuncusu olacak adam olmamıştı.

    ben mustafa sarp'tan beklediğimin katbekat fazlasını aldım. eğer mustafa hala ilk 11'de oynuyorsa. suçu mustafa'da değil başka mecralarda da aramak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın