• 7
    #351886 yanlis anlama ama senin sikini tassagini yesinler. bu yil galatasaray tribunleri degismelidir. ali sami yen e veda ediyoruz. evet son donemimiz orada ve ali sami yen de taraftar olarak yaptigimiz yanlislari orada birakmaliyiz. universite donemimde istanbul da olmadigim icin yalnizca avrupa maclarinda ali sami yen de oldum. ultraslan gectigimiz sezon eski acik ta oldugu icin orada kalan biletler 10 dakika icinde tukeniyordu. ben maclara izlemek icin degil bagirmak icin giden biriyim. maddi olarak ta yeni acik tan bilet almak durumunda kaldim ve omrumden omur gitti orada. sanki sosyete tribunu olmus, sessiz sinema izliyorlar. bu noktada en buyuk vebal de kimse kusura bakmasin ultraslan a aittir.

    yeni acik i organize etmek zor degil. en fazla 2 kisi lazim. ayni sekilde kapali ve eski acik icin de gecerli bu durum. ve tek gerekli sey haberlesme. hadi telefonu gectik, telsiz diye birsey var. eger sikintili olacaksa kendi aramizda kampanya haline getirelim bunu. yeminle soyluyorum, kahvede girdigim havaya sami yen de giremiyorum. ben bir fener macinin devre arasinda fenerli bir amcayla tartisirken ben bu takim icin kendimi yakarim benim bagirmama karisamazsin diyen arkadasimla izliyorum maclari.

    yalnizca iletisim meselesi de olmamali konumuz. bu takimi elestirirken baska takimlari ornek vermeyi sevmedim ama konu butunlugu acisindan yaziyorum. liverpool sahasinda 2-0 geriye dusmusken adamlar cilgin gibi bagirmaya devam ediyorlar. biz fener macinda ikinci yarinin ilk cegerinde gol yedikten sonra dut yemis bulbule donuyoruz. yapmayin bunu. tamam ofkeliyiz son yillarda yasananlardan dolayi ama duduk caldigi zaman sevgimizin onune hicbirsey gecmemeli. tabela umrumuzda olmamalidir. tribundeysek ses azalmamali aksine artmalidir.

    beste meselesi. nevizade son yillarda cikardiklarimizin en guzeli. ama nevizade son 20 dakikanin bestesi. o zamana kadar rakibi sagir bizimkileri de avini yemeye hazirlanan aslan yapacak besteler gerekli. ultraslan a bu soylediklerimiz nasil ulasir bilmiyorum ama durum boyle devam ederse bence alternatif uretmeliyiz. taraftar grubu bile olabilir. cok zor degil beste yapacak bir grubun, mesale yakacak bir grubun, pankart, bayrak, atki sovlari hazirlayacak bir grubun, en onemlisi koreografi hazirlayacak bir grubun olusmasi.

    su gundeme gelebilir. ultraslan in yapisini cok bilmiyorum ama bu takim yalnizca onlara ait degil bunu herkesin bilmesi lazim. eger istisare yapma firsati bulabilirsek elimden geldigi kadar fikirlerimiz anlatmaya calisirim. ayrica bu yil bir mac icin farkli fikirlerim var. bunu burada yazamiyorum. ultraslan la iliskisi olan bir arkadas bana ozelden yazarsa anlatabilirim. eger olursa msn den konferans ta yapabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın