• 32
    bu ülkenin solcuları olarak abd emperyalizmi ile siyonizmin filistin ve orta doğu halklarına yaptığı zulme karşı mücadele ederken, bugünkü varlık nedenlerini abd emperyalizmine uşaklık etmeye borçlu islamcıların bizlere yaptıklarını unutmadık. buna rağmen sonuna kadar desteklediğim islamcı ikiyüzlülüğüdür.

    günümüzde akp iktidarı ile devam ettirilen faşizmin türkiye cezaevlerinde esir aldığı 12-18 yaş arasındaki binlerce kürt çocuğunu görmemezlikten gelip, (1-sanırım tam adedi 2600 müş. 2-üstelik o çocukların bir çoğu galatasaray taraftarıdır)
    http://bianet.org/...viyle-terbiye-ediyor
    sırf gazze'de islam faşizmi için savaşan bir örgüt iktidarını desteklemek için üretilen ikiyüzlü kampanyaları bile, haksızlık her nerede ve nasıl yapılırsa yapılsın karşısında olduğumu göstermek için desteklerim.

    bizler sırf hak ve adalet duygularımız nedeni ile ezilen ve haksızlığa uğrayan kim varsa onun yanında ve destekçisi olmaktan gurur duyarız. umarım muadillerimiz ve karşıtlarımız ile bizlerle aynı duyguları paylaştıklarında öncelikle kendi ülkemizde ve gözlerimizin önünde, türkiye cezaevlerinde çile çeken binlerce kürt çocuğu için galatasaray formalı kampanyalarda buluşmayı sağlarız.

    küçük bir not: bu ara işlerimin çok yoğun olmasının yanı sıra sözlükte yaşanan olumsuz gelişmeler nedeni ile yazma iştahımı kaybettim. umarım tekrar sözlüğe uğradığımda devamını getirebilirim. merak saiki yarattığım kardeşlerimden çok özür dilerim. saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın