• 124
    anlattığı florya projesini iki aydır herkes dillendiriliyor, hatta erden timur'un bu yüzden dursun özbek ile yola devam etmeme kararı aldığı da kulislerde konuşuluyor. erden timur karakterli adamdır, dursun özbek'i haklı olduğu halde bırakıp süheyl batum'un ekibine geçmez ancak süheyl batum ile erden timur'un florya üzerinde düşündükleri şey birebir aynı. ikisi de florya'dan çok daha fazla bedel kazanılabileceğini ancak mevcut yönetimin bunu 3'te 1 oranında az kazançlı bir projeye onay verdiğini bunun galatasaray camiasına ihanet olduğunu düşünüyorlar. erden timur açıklamasa da düşündüğü şey bu. o yüzden ne yönetime girdi ne de sportif a.ş'ye girecek.

    isim benim için önemsiz, burada dursun özbek bir daha aday olduğunda herkes karşı çıkarkan ben daha pozitif düşünen taraftım, zaman dursun özbek'i en sevilen başkanlar listesine soktu, ancak galatasaray'ın kurtuluşu olan bir başka projeyi yine riva gibi ederinin altında bedellere birilerine peşkeş çekilecekse bunun karşısında olurum.

    o yüzden süheyl batum'u eleştirenler aday olmasını hainlikle suçlayanlar, aynı şekilde 2 sene üst üste de süheyl batum başkanlığında şampiyon olursa takım onu da efsane başkan olarak anar.

    sportif başarı bu işin en önemli kısmı, evet toz pembe dönemden geçiyoruz. ancak başarının blurlaştırdığı projeleri kimseye yedirmesin her kimse. bunu da kim fark ediyorsa da açık açık dile getirsin. bizi farklı camialara benzeştirmeyin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın