• 14
    zaten dünya futbolunda yeri olarak sneijder pek tartışma konusu değil ama galatasaray’a kattıkları konusunda da sneijder halen daha öndedir.

    ayı avcılığını, juventus ikok golünü vs geçiyorum, sadece 2015 şampiyonluğu bile sneijder i çok özel bi noktaya koyuyor. ciddi anlamda sadece 3 kişiyle şampiyon olduğumuz bir sezondu o.

    mertens’i de ayrı çok seviyorum ve iyi ki bizimle umarım bir yıl daha kalır. ancak atlanan bir nokta var ki 28 yaşında mertens bize gelse bugünkü mertens olmazdı. ayrıca 37 yaşına kadar oynayabiliyor olması onu herhangi bir oyuncudan iyi veya kötü yapmaz. daha iyi sporcu ve profesyonel yapar bana kalırsa.
    fenomen ronaldo da neredeyse 30’unda bıraktı sakatlıkla, özel hayatıyla vs. ama bu onu tarihin en iyi forveti miydi tartışmalarından çıkarmıyor.

    demem o ki ikisi de çok değerli ama 10 yıl sonra dönüp bakıldığında sneijder ile mertens dünya futbolunda aynı kefede karşılaştırılmayacak bile. mertens’in gs kariyeri ise önümüzdeki yıl yapacaklarına göre daha da net şekillenecek, umarım o da min bir şl çeyrek finali görecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın