• 199
    sezonun kopma maçı. bu maçı aldığımız takdirde rahat rahat şampiyonluk havasına girebiliriz. rakip yalnızca sivas takımı olmayacak, her türlü saha içi, saha dışı etmen karşımızda olacak. ve bir de arda kardeşler adlı engeli de karşımızda bulacağız. sarı kart sınırındaki oyuncuların bu şahsa son derece dikkatli olmaları lazım, zira her fırsatta bir sonraki maçta bizi eksik bırakmak için elinden geleni yapacaktır.

    mertens'in sakat olduğu söyleniyor. bu çok üzücü son haftalarda ekstra ekstra bir mertens vardı. onun yokluğu bizi çok etkileyecek.
    ben bu maç özelinde barış alper'in bu kez mertens'in yerinde oynamasını bekliyorum. bu durumda barış'ın sağında ziyech, solunda kendi toparlamış gibi görünen kerem oynar. oyunu kurma görevi tamamen ziyech'e bırakılır. hatta ziyech'in sıklıkla sağ açık değil, sağ iç gibi konumlanacağını düşünüyorum.

    mertens'in yokluğunda en çok dikkat etmesi gereken kişi ise kuşkusuz torreira olacak. takımın pres yükü tamamen lucas'a düşecek ama maalesef onun karşısında sarı kart cezalısı yapmak için her fırsatı koşturacak bir arda kardeşler olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın