resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 11123
    takımımızın teknik direktörü.

    bu sene şampiyon kim olur şimdiden bilmek mümkün değil, her an bir hakem kıyımına maruz kalabiliriz. ancak okan hoca ile şu an ligde 2. olan camianın teknik direktörü olan ismail kartal arasında çok ama çok temel bir fark var. stres yönetimi.

    okan hocaya 2 mayıs 2024 tarihindeki gsyiad ödül töreninde görüşleri sorulduğunda tek bir cümlelik cevap veriyor: biz hafta sonu sahada konuşacağız.

    şimdi bu bazılarına çok normal gelebilir. ancak onun alt metni çok güçlü. seçim dönemine girmiş ve başka adayların da olacağı bir ortam, üstüne üstlük erden timurun görev belirsizliği vs. gibi kafa karıştıracak bir sürü soru işaretinin olduğu bir ortamda okan hoca 1 gün önce konsantrasyon paylaşımı yaparken bugün de sahada konuşuyoruz diyerek odağın neresi olacağını gösterdi.

    okan hoca ile ilgili görüşlerim hiç değişmedi. her ne kadar o zaman emre ile kendisine intere gitme mevzusunda sövülse de, inter yılları hocaya çok faydalı olmuş. yıldız yönetimi, yabancı dil, baskı ile başa çıkma vs. hakikaten dört dörtlük bir teknik direktör oldu hoca. saygı duymak lazım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın