resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 10153
    eski başkanımız.

    artısıyla eksisiyle ikilemli bir başkanlık performansı sergilemiştir. ben olumlu taraflarının çok ağır bastığına inananlardanım. ezeli rakiplerimizin hiç bu kalibrede bir başkanı olmadı.

    sneijder’li , drogba’lı, eboue’li kadrolarla galatasaray’ı iddialı kılıp genç jenerasyonları galatasaraylı yapmıştır. o zaman iktidarı arkasına alan fenere karşı sinmemiş, dik durmuştur. böylece uefa’da fenere şikeci sicili açılmış, bu feneri onlarca yıl geri götürmüştür. basketbolda kızlarda avrupa şampiyonluğu aldırarak avrupalı imajını sürdürmüştür. kürek ve su sporlarını ayağa kaldırmıştır. borçları dolardan liraya çevirip galatasaray’ın geleceğini kurtarmıştır. bedelli sermaye artışı ile büyük kaynak yaratmıştır. 2. ve daha sonraki sermaye artışlarını fener lobisi engellemeseydi daha az borçla devredecekti. kongre sırasında kürsüde galatasaray kulübü bilançosunu ezbere anlatabilen yegane başkandır.
    bunlar iyi yönleri.

    ışıtan gün, bülent tulun ve diğer pahalı/sakıncalı/soru işaretli yöneticileri galatasaray’ın başına musallat etti. gereksiz, pahalı, yanlış ve çok transfer yaptı. fatih terimle gerilimi daha iyi yönetebilirdi. o kadar şampiyonluğa ve gelire rağmen borcu arttırarak bıraktı. bunlar da eksileri.

    bu saatten sonra ne akp iktidardayken gelir, ne de başka bir başkanın altında görev yapar.

    ekleme: galatasaray kulübünde, gençliğinde, lisanslı kürekçi geçmişi vardır. bu çok değerli bir özellik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın