resim
Ünal Aysal
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:82
Uyruk:Türkiye
  • 10145
    başkanlık yaptığı dönemde ortaya çıkan şike skandalı futbolun uluslararası en üst tahkim kurulu cas'ta tescillenmesine rağmen, rakiplerimize türkiye futbol federasyonu tarafından hiçbir ceza verilmedi. üstelik play off denen saçmalık yüzünden az kalsın 9 puan fark ile eze eze kazandığımız şampiyonluk da elimizden gidiyordu.

    ortamlarda dik durdu, galatasaray'ı ezdirmedi diyin. evet tabii. bir de demek ezselerdi ne olacaktı kimbilir. burada oosterwolde ceza almadı diye yönetim istifa diyenler şike yapanların hiçbirinin ceza almamasına ne derlerdi çok merak ediyorum.

    bu kadar övülmesinin sebebi de 2002-2010 arası biz maddi zorluklar çekerken fenerbahçe'nin paralı yöneticilerine özenen galatasaray taraftarıdır. ne kadar inkar etseniz de ünal aysal sevgisi galatasaray taraftarına yakışmayan bir fenerbahçe kompleksinin eseridir.

    beğenmediğiniz abdurrahim albayrak ve fatih terim gittikten sonra kulübü ne kadar rezil şekilde yönetip finansal fair play kıskacına attığını da unutmamak gerekir.

    adnan polat'ın galatasaray'ın geleceğini kurtaran iki projesinin (aslantepenin açılışı isim hakkı ve locaların peşin satışı, sportif ve futbol aş'nin birleştirilmesi) kaymağını yemiştir. şirket birleşiminde emeği vardır onu kabul edelim. sportif hisselerini kendi cebinden devralıp sonra kulübe satarak en azından tefecilere mahkum etmedi.

    hem stadyum isim hakkı ve loca satış gelirlerini peşinen harcamış hem de birleştirilen şirketlerin hisselerini satıp üzerine peş peşe bedelli sermaye artırımı yaparak gelen paraları harcamıştır. selçuk gel yıllık 4 milyon euro. burak gel sözleşmene 2 kat zam yapalım. hamitçığım büyür 4 milyon euro rizik sana. hakan balta yaşın 30 kusur oldu ama biz sana emeklilik ikramiyesi olarak zam yaptık. neticede bizi uefa ffp'nin kucağına bırakarak gitmiştir.

    galatasaray lisesinden mezun olup kulübe üye olma fikrinin aklına onlarca sene sonra gelmiş olmasına değinmiyorum bile.
App Store'dan indirin Google Play'den alın