• 235
    kalitelerini de tasarımlarını da beğenmiyorum. bence bu işi en iyi adidas yapıyor ama adidas ve nike gibi firmalar avrupa kulüplerine gösterdikleri ilgiyi bize göstermiyorlar. çok kötü tasarımlı ve stoğu yetersiz ürünler üretiyorlar. mesela nike biz 4.yıldızı aldığımız sene bize bir önceki sene ürettik diye 3 yıldızlı forma tedarik etmişti ve üzerine 1 yıldız sonradan eklendi. galatasaray 1 yıl şöyle garip bir formayla oynadı https://img-s1.onedio.com/...045be76fdb070520.jpg

    bakalım aynısını inter'e de yapacaklar mı merak ediyorum.

    puma için aklıma takılan ise yılda 5 milyon euro verip bunu tüm gazetecilerin ve sosyal medya yakakalarının tl'ye çarpıp çok iyi paraymış gibi göstermesi. nike 10 yıl önce 7,5 m euro veriyordu formaya ve bizim 13 yıldır en iyi sponsorumuz hiçbir arka ön forma reklamı bile o paralara yaklaşamadı. anlaşma bitti diye pumaya daha iyi falan dediler.

    puma yılda 5m euro veriyor ve millet buna iyi falan diyor. avrupa kulübüyüz ya hani biz devler liginin kadrolu takımıyız avrupa takımlarına verilen 50-60 m eurolar verilseydi puma içinde iyi derdim ama bu rakamlar ve tasarıma diyemiyorum maalesef.
App Store'dan indirin Google Play'den alın