• 46
    galatasaray'ın geleceği gayrımenkulleri değil futbol takımı ve altyapısıdır. eski başkanlarımız ve şimdi ki yönetim sağolsunlar yaptıkları yatırımlar ile galatasaray'ın borcunu bitirecek ve geleceğine gelir getirecek hamleler yaptılar. lakin galatasaray'ı avrupa seviyesine çıkartmak için çözüm gayrımenkul değil. biz gayrımenkul şirketi değiliz.

    yapmamız gerekenler :

    1-ivedi şekilde tesisleşmeyi büyütmeliyiz. öncelikle a takım ve altyapı sonrasında ilk başta büyük nüfuslu şehirlerde olmak üzere ciddi futbolcu tarayacak ve geliştirecek tesisler kurmalıyız. kayırmacı değil liyakat üzerine futbolcu seçecek ve geliştirecek ekipler kurmalıyız.

    2-scout ekibi büyütülmeli ve genişletilmelidir. şuan evet iyi bir ekibimiz var ama dünyanın her yerinde olacak şekilde bu ekibin büyütmeliyiz.

    3-avrupada mümkünse yabancı sınırlaması olmayan liglerden birinde başarı odaklı bir takım satın alınarak scout ekibinin bulduğu ve altyapıdan ümit veren gençleri göndereceğimiz takımlar alarak galatasaray futbol group tadında bir proje yapmalıyız.

    4-yeni nesili kaçırmamak adına e spor dallarını daha fazla desteklemeli ve mücadeleci hale getirmeliyiz. futbol , basketbol vs gibi branşlar artık geride kalmaya başlıyor. bu furyayı kaçırmak bizim için iyi olmaz.

    bunlara daha tonlarca şey eklenebilir.galatasaray markasını geliştirmek bizim için tek yol.
App Store'dan indirin Google Play'den alın