• 10
    bugün doğan fenerliler, 20 yıl sonra sözlüğü okursa diye kendilerine faideli bilgiler bırakalım. cimbomlular olarak bu bizim fenerli kardeşlerimize olan boynumuzun borcudur.

    - 7 nisan günü cimbomlu taraftarlar, maçın oynanacağı stadyuma hem ellerinde bira şişeleri ile, hem de ayaklarında ayakkabı ile girdiler.

    - 7 nisan günü maç başlamadan önce stadyum dışında, üstleri çıplak, elleri deri eldivenli 50 cimbomlu, fenerli bir taraftarın üzerine işedi.

    - 7 nisan günü cimbomlular, polis arabalarını ters çevirip yaktılar, böylece maçın iptal veya ertelenmesini istediler. oysa ki 11 tane kahraman fenerli futbolcu yeşil çimlerde maç oynamaya hazır bir şekilde bekliyordu.

    - 7 nisan kumpasının mimarlarından teknik direktör okan buruk, aile hekiminden grip teşhisi ile 3 günlük rapor almıştır. kumpasın en büyük elebaşı okan buruk olmuştur.

    - sezon boyunca her maç öncesinde 10 milyon tl'lik çantayı kulüpten kulübe götüren erden timur, fenere 7 nisan kumpası tertip edebilmek için bu para miktarını 20 milyon tl'ye çıkarmıştır.

    - 7 nisan kumpasının en ikonik olayı ise ırz düşmanı icardi'nin, daha istiklal marşı okunurken gol atması olmuştur. tüm fenerliler birlik ve beraberlik içinde omuz omuza istiklal marşı okurken, icardi topu alıp gol atmıştır.

    bu ahlaksız iğrenç kumpasın tüm haberleri ve görüntüleri youtube'da ve twitter'da var fenerli genç kardeşlerim. devletin spor kanalında götünden uydurulan haberlere inanmadan önce interneti ve aklınızı kullanın benim genç kardeşlerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın