resim
Kerem Demirbay
Takım:Galatasaray
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:30
Boy:1.83
Uyruk:Almanya
  • 1753
    kendisini çok seviyorum. bazı özellikleri ligin çok üzerinde. şut, soğukkanlılık, oyun olgunluğu, kendine güven, pas kalitesi bence tüm dünyada b sınıfı takımlarda rahat oynayabileceği bir seviyede. oyuncu kalitesi olarak bizim ligimizin üzerinde. şunu da unutmamak lazım ilk fenerbahçe maçından ligin 33. haftasına kadar tüm maçlarda oynadı. oyun içinde temposu düşüyor bazen dalgınlık yapıyor ama torreria ts maçı, oliviera beşiktaş maçı, taylan - berkan, fener'de kruniç, ismail, fred buralarda hata yapmayan top kaptırmayan oyuncu yok dünyada. gerard şampiyonluktan etti liverpool'u. melo- selçuk döneminden beri o mevkide bu kadar gol atan oyuncu hatırlamıyorum. seri, lemina, nzonzi, cicaldau, taylan, berkan, emre kılınç, e. akbaba (daha gole yakın olduğundan atıyordu ancak sayılar yakındır) sergio vs.

    tüm kulvarlarda 39 maç 7 gol 7 asist. ligde 31 maç 6 gol 4 asist 10 gol katkısıyla oynuyor. sivas, ankaragücü, adana demir deplasmanlarında da iç sahada rize maçında da yani zorluk seviyesi yüksek tüm maçlarda skora katkı yaptı.
    rakiplerine bakalım

    fenerbahçe
    ismail yüksek- 29 maç 0 gol 5 asist
    fred- 20 maç 3 gol 4 asist
    mert hakan yandaş- 12 maç 2 gol 2 asist
    (kruniç, zajc vb. oyuncular dikkate değer bir skor oyun üretimi yapmadılar)

    beşiktaş
    gedson- 26 maç 2 gol 3 asist
    salih- 19 maç 1 gol 3 asist
    alex oxlade-chamberlain- 16 maç 4 gol 1 asist
    (ayrıca cenk, abuobakar, raschica gol ve asist sayısında kendisinin gerisinde kalmıştır)

    kendisi çok başarılı bir sezon geçirmiştir. tüm mevkîdaşlarından daha fazla maça çıkmış ve skor katkısında bulunmuştur. sezonun altın ya da gümüş on birinde yer alacak kadar kıymetli iş yapmıştır. senede 40 maça çıkıp 14 gol katkısı yapmak bir orta saha için çok kıymetli. yürüyedur aslanım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın