• 195
    23. şampiyonluğun en kritik virajlarından biri, geçen sene 85 dk 0-0 giden 1 nisan 2023 galatasaray adana demirspor maçıydı. yine mayısların habercisi bir nisan ayı maçında yine rakip adana demirspor. bu sefer deplasmandayız ve 85 dk stres yaşamadan daha erken skoru alacağımızı umuyorum.

    takımın bu sene iç sahada taraftarın da etkisiyle nasıl olsa kazanırız mantalitesiyle daha rehavete yakın ve net pozisyonlarda bonkör davrandığını ancak deplasmanda tam tersi çok daha konsantre ve hedefe kitlenmiş şekilde keskin bir bitiricilikte oynadığını düşünüyorum. zaten son maçlarda ya ilk ya da ikinci isabetli şutta golü bulmuşuz hep. duran top silahını da eklediğimizde deplasmanlarda kilidi erken açmak çok belirleyici oluyor. skoru aldıktan sonra maçın gidişatına göre ilerleyen dakikalarda sarı kart sınırında bulunan 7 oyucumuzdan bir kısmını (sergio oliveria, hakim ziyech, kaan ayhan, davinson sanchez, victor nelsson, lucas torreira, kerem aktürkoğlu) iç sahada sivas maçı öncesi temizlemek için fırsat kollamak gerekebilir.

    zaha'nın ağrılarından dolayı kadroda olmadığı deplasmanda kerem aktürkoğlu'nun yeniden etkili oyunla tabela yapmaya başlayacağı, mauro icardi'nin gol krallığı, dries mertens'in ise asist krallığı hedefiyle bıraktıkları yerden saymaya devam edecekleri sonu 3 puanla biten güzel bir maç bekliyorum.

    tam konsantrasyon ile 5'te 5 istiyoruz!

    https://gss.gs/IYN.png
App Store'dan indirin Google Play'den alın