resim
Antonio Conte
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:54
Uyruk:İtalya
  • 269
    igor tudor'un olmuş hali. muhteşem bir teknik direktör olmasının yanı sıra, futbolcular ile ilişkisi ve yaşadığı sıkıntılar da tudor ile çok benzer. ayrıca, jorge jesus ve vahid halilhodzic gibi her zaman hiçbir şeyden memnun değil gibi görünen, takımın modunu düşürebilen ve sürekli bir şeyler talep eden bir teknik direktör.

    ülkemizde bir takım çalıştırmaya sıcak bakacağını sanmıyorum, baksa bile sağlıklı bir şekilde çalışabilir mi kuşkuluyum. çünkü, hem üçlü savunmaya hem de ağır idmanlara bir alerji var burada. yine de türkiye'den bir takım ile dna'sı uyuşsa bu galatasaray olurdu bence. aşırı kazanma odaklı olması galatasaray ile iyi bir bağ kurmasını sağlayabilirdi, özellikle erden timur ve abdurrahim albayrak gibi kendisini idare edecek ve mutlu olması için çabalayacak yardımcı bir yönetici bulabilseydi.

    ancak, galatasaray'ın başında zaten carlo ancelotti gibi kazanma odaklı bir winner olmasının yanında yıldızları çok iyi idare edebilen ve idmanlarda yoğunluk dengesini iyi ayarlayabilen okan buruk ve değerli ekibi var.
App Store'dan indirin Google Play'den alın