• 8724
    bunca yıldır bir entry dahi girmediğim başlık. bugün sabah saatlerinde uyanan yazarlar okusun anımsasın diye buraya çok az bir şeyler yazayım dedim.

    çok yakın bir tarihte başkanları bir dönem daha başkan kalablmek için ligden çekileceğiz resti çekti. taraftar tabi her zamanki gibi inandı ama o da ne fenerbahçe her zaman olduğu gibi yine ligden çekilmedi. bunun yerine taraftar yatışsın bir şeylere tepki koyuyoruz diye avrupa maçını bahane edip süper kupaya çıkmayalım dediler ama ceza meselesinden u19la çıkma kararı aldılar. yapmak istedikleri ve bütün zemini hazırladıkları şov taca çıktı ama top taca çıkmadı ve daha ilk dakika dolmadan icardinin golüyle sahadan mağlup ayrılarak çekilmek zorunda kaldılar ve yine rezil oldular.

    filmi biraz geriye saralım ve trabzon deplasmanında maç sonunda olanlara bakalım. osterwolde yerde yatan adamı tekmeledi osayi taraftarı dövdü cezalar çok ayrınılı diyip ertelediler sonra da ceza vermediler. ceza yemezlerse bu işten de kurtulacaklarını zannettiler çünkü ceza yerlerse kadroları iyice eksilecekti. buna rağmen eksikleri sakatlıklarla verdiler keza hak ettiği cezayı almayan osterwolde çıktığı ilk maçta sezonu kapadı(acil şifalar). fenerbahçe maçı kaybetse belki bu kadar sıkıntı çekmeyecek gündem olmayacaktı.

    süper kupa ertelenmeli dedikleri avrupa maçına çıkıp deplasmanda kaybettiler. evlerine döndükleri maçta ligde aldıkları haksız penaltılara nazire yaparcasına maç penaltılara gitti. penaltıyı atsın diye oyuna aldıkları adam son penaltıyı kaçırıp turu verdi.

    önce kulüp efsanemiz dedikleri sonra küfrettikleri emre belözoğlu bunları ziraat türkiye kupasından etti. süper kupayı kendi elleriyle bize hediye ettiler. sırf yorulmayalım diyerek süper kupadan bile vazgeçtikleri avrupa eşleşmesinde kendi evlerinde taraftarın gözlerinin önünde elendiler. herkese her şeye saldırdılar ama yetmedi, her şeyin avuçlarının arasından kayıp gidişini çaresizce izlemekten başka yapacakları bir şey kalmadı.

    efendiler siz sanmayın ki her kalem tutan el senaryo yazabilsin, yazılan her senaryo da gerçek olabilsin. herkesin bir planı varsa allah'ın da bir planı var çükü herkesin adaleti şaşar,allah'ın adaleti şaşmaz. en inançsız insan bile şu olanları anımsayınca burda bazı ibretler olduğunu net olarak anlayabilir.

    ben allah dedim siz isterseniz evren isterseniz karma isterseniz başka bir şey diyin farketmez, gerçek olan şu ki herkes ektiğini biçer.
App Store'dan indirin Google Play'den alın