• 35525
    2023-2024 sezonuna bomba gibi girildi. zalgris beraberliği, kayserispor beraberliği ve kopenhag beraberliği hariç 30 nisan-24 ekim arası 6 aylık süreçte tüm resmi maçlarını kazandı galatasaray. transfer sezonunu kağıt üstünde güzel geçirdi. yıldız bir kanat oyuncusu istiyorduk. çünkü şampiyonlar ligi için kerem yetersizdi yani bu çok açık. wilfried zaha geldi. baktığınız zaman formda ve piyasa değeri 22 milyon. buna hepimiz fittik. on numara yerine ziyech geldi. ziyech kağıt üstünde yıldızı sönse de yine de fena bir transfer değildi. sol bek için angelino alındı. bana kalırsa o dönem gelirken çok övülüyordu ama benim içime sinmemişti. davinson alındı. kaliteli bir transferdi. icardi alındı. zaten fazla söze gerek yok. demirbay geldi 8 numara olarak ama ucl için yetersizdi.

    ndombele geldi transferin son günü ama canlı bombaydı. ndombele hariç transfer sezonunu gayet iyi geçirdik ve piyasa değerimiz 245 milyondu. bu transfer sezonunu 2019-2020 sezonunda yaptığımız seri lemina nzonzi babel transferlerine benzetiyorum. o dönemden tek farkımız 2022-2023 sezonunda takımın iskeleti çok iyi olmasıydı. torreira, apokerim, nelsonn, boey, kerem, mertens, icardi gibi kemik oyuncular olmasa inanın 19-20 sezonu gibi patlayabilirdik. ucl de 19-20 sezonu gibi kötü bir sezon geçirmememizin nedenlerinden biri, her ne kadar çok verim alamasak bile zaha babel'e göre daha a klas, icardi, falcao'ya göre daha a klas, ziyech ve tete, feghouli'ye göre daha a klas, davinson luyindama'ya göre daha a klas oyunculardı. yönetim 2019 daki gibi yapılan hataya düştü ama daha a kals oyuncularla düştüğü için zedelenme daha az oldu.

    şampiyonlar liginde gayet iyi mücadele ettik. 70-80 e kadar münih'e dayandık keşke berabere kalmayı becerebilseydik. kendi evimizde 20 şuttan bir tanesini daha sokabilseydik. koman'ın golünde kazımcan amatörce kaymasaydı. allianz arena'da torreira'nın golü verilseydi. duran toptan gol yemeseydik puanlar alacaktık. kopenhaga iki maçta da saçma sapan puanlar kaybettik. kopenhag'ı yenememek her ne kadar yıldız oyuncularla dolu olsakta hala bir sistem takımı olamadığımızın kanıtıdır. 3. olduk ve avrupa liginde yolumuza devam ettik.

    prag maçında kaan ayhan'ın amatorlüğü olmasa belki prag'ıda eleyecektik. prag'a elenmek gs gibi bir camiaya hiç yakışmadı. kopenhag gibi prag'a da elenmek hala bir sistem takımı olamadığımızın kanıtıdır.

    hülasa, ligde güzel gidiyoruz. ama avrupa'da daha iyi işler yapabilirdik. avrupa'da ağzımıza bir parmak bal çalındı ama o balı yutamadık. seneye takımı daha asker oyuncularla donatıp daha iyi bir avrupa serüveni geçirmemiz gerekiyor. ligde artık tatmin olmuyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın