• 15
    genç ve çocuk yaştaki futbolcular aynı zamanda eğitim öğretim aldığı için genelde evlerine, yaşadıkları yere yakın olan, tek vesait ile gidilebilen tesislerde kulüplerde oynarlar. genellikle böyle diyorum, istisnalar elbette mevcut. maddi durumu kötü olanlar da cabası. fenerbahçe çatısı altında fenerli olmamasına rağmen ne çocuklar vardır, profesyonel sözleşmeyi kapana kadar başını öne eğip sahaya çıkıp topunu oynarlar. işte bu çocuklar şımarık ve küstah yalı çocuğu sayesinde ağır bir şekilde travmatize edilmiştir.

    şahsi fikrime göre, bu çocuklar formasını giydikleri kulüp tarafından mobbinge ve tacize uğramıştır. çünkü bu çocukların, üstüne vazife olmamasına rağmen sahaya zorla sürülmesinin sebebi, pro takımın ceza yememesi içindir. jayden kazması, irfan can serserisi, mert hakan zorbası ceza yemesin diye çocuklar, kelimenin tam anlamıyla aslanın önüne atılmıştır. buradaki fenerli olmayan çocuklar umarım bir an önce toksik kulüpten kurtulurlar. gönülden fenerli olanlara ise her şey müstehak.

    bu çocuklar 1 dakikalık takım olarak anılacak. bunun sebebi ise; sahaya çıktığı her maçı kazanmak için, ortada bir kupa söz konusu ise bunu kazanmak için çıkan galatasaray değil korkak yalı çocuğunun ta kendisidir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın