resim
Ali Yıldırım Koç
Görev:Başkan
Takım:Fenerbahçe
Yaş:57
Uyruk:Türkiye
  • 5864
    17 mart 2024 trabzonspor fenerbahçe maçı olayları sonrasında sıcağı sıcağına yorum yapmadım. daha önce tribün ve saha olaylarına çok defa şahit oldum ama eric cantona'dan sonra seyirciye şiddet uygulayan futbolcu görmemiştim. bir anlık sinirle öfke ve nefret kusmak istemedim. belki lehte tahrik edici olaylar yaşanmıştır diye. ertesi gün tribün çekimi videolar çıktı ki tam tersine, bunlar tahrik etmiş seyirciyi. sonra sahaya girenlere tekme tokat dalmalar, döner tekme atmalar, yerde yatan seyircinin kafasına tekme atmalar, hadi bunları yapanların hepsi yabancı futbolcular. irfan can eğribayat ve mert hakan yandaş denilen sinsi oyuncular ise yabancıları kadar olamamış, yedek kulübesinde tribünleri tahrik edip sonra saha karışınca korkudan altlarına sıçmamak için tünele girip kaçmışlar. neyse hadi pfdk sevklerini bekleyeyim dedim. pfdk, ali koç ile pazarlık halinde olduğu için tsl sevklerini açıklayamadı. bak 5 iş günü geçti, sevkler yok ortada.

    şimdi de dedikoduya göre 2023 süper kupa finali ertelenecekmiş ali koç'un keyfi yüzünden. türkiye futbol tarihi, ali koç kadar kötüsünü görmemiştir. hadi bizim akranlarımız 90'lar futbolunu izlemiştir ama kulüp yönetimlerini en fazla, transfer edilmek istenen futbolcuları kaçırmasıyla tanımıştır. ömer çavuşoğlu bunun kadar sinsi değildi. ali şen ve aziz yıldırım dahi ali koç kadar sinsi olmamıştır.

    ali koç bu sezon şu ana kadar yaptıklarıyla kamuoyuna yaklaşık olarak şu mesajı veriyor: ne istersem yaparım, ne istersem söylerim, istediğim takıma istediğim şikeyi yaptırırım, istediğim stada istediğim taraftarları sokup istediğim küfürleri ettiririm, istediğim gibi troll örgütleri kurdurup istediğim şekilde algı operasyonları yapabilirim. arkamdan ne kadar küfür ederseniz edin, ben bu sene bu takımı şampiyon yapacağım. bana istediğiniz kadar şikeci deyin, nasıl olsa birkaç yıl sonra kimse şikeyi hatırlamayacak, tarih bizi şampiyon yazacak.

    .

    öyle mi? öyle. haram zıkkım olsun. şampiyonluk için değil, zaten haketmiyorsun da, türk milletini, türk futbolseverleri bu kadar çok gerdiğin için, milleti kutuplaştırdığın, taraftarların sinir uçlarıyla oynadığın için haram zıkkım olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın