• 3296
    ısrarla adalet isteyen takımlara adalet temin edememiş kayrılma temin etmiş kurum. biz de kendilerinden kayrılma isteyelim ellerinden gelen bu. adalet sağlayacak çapları yok ama kuralları bir kisi veya kurum lehine eğip bükecek yetenekleri var belli ki.

    delirdiniz mi lan? nasıl mert hakan'ı sevk etmezsiniz? nasıl beşiktaş'a o kadar atılan maddeye rağmen 300 küsür bin lira para cezası verirsiniz? manyak mısınız oğlum? türkiye o kadar sakin adamların memleketi değil, "ne bakıyorsun" cinayeti işleniyor bu ülkede, manyağın biri çıkar, size bir şey olmaz ailenizden birisine bir şey yaparlar. hiç mi bu ülkedeki potansiyel manyaklardan korkunuz yok? bu kadar yanlış tuşa basıp doğru beklemeyin, mağdur olan takımların yönetimleri naif olabilir ama taraftarları arasında size kafayı takıp zarar vermeye çalışacak adamları düşünün. burası türkiye, allah muhafaza götünüzü keserler.

    mağdur edilen takımların taraftarlarında bıçak kemiğe dayanmış durumda, siz de körüklüyorsunuz. körüklediğiniz kıvılcım ilk sizi yakar bugune dek bu ülkede siyasi, spor ve diğer sosyal konularda hep böyle olmuştur. ayrıca fetöcü olduğunuz da çok belli. önceki fetöcüler de feneri kayırıp onla düşmanmış rolü yapardı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın