• 266
    https://shiftdelete.net/...yenlere-hapis-cezasi

    geleneksel iptv izleyenlere hapis şoku haberlerine konu olmus cesitli kacak yayin platformlar bütünü.

    resmi platformlar, markalar, sirketler bir miktar kacak, sahte vb. islere bile isteye göz yumarlar. zira kendilerinin ucretsiz reklami olmaktadir. en bilinen örnek microsoft tarafindan yapilandir. kamu kurumlarinda bile sahte kodlarla kullanilan isletim sistemleri tamamen yayginlasip artik vazgecilmez hale gelince, tum dunyada devlet tarafiyla gorusup gerekli yaptirimlara gerek kalmadan kendilerinden paket halinde coklu alim yapilir ve yillik odemeler seklinde anlasma yapilirsa yargi yoluna gidilmeyecegi bildirilerek guzel bir anlasma yapmislardir. bunu ayni sekilde buyuk şirketlerle de yapmislardir tum dunyada. bu bir metod.

    platformlar bazinda bakarsak da, mesela, saga sola 100 birim reklam verecegine, 50 birim kaybetmeyi goze alip kendi reklamini yine aslinda ucreti mukabilinde yaptirmaktadir bu tur kacak yayınlara bir miktar izin vererek.

    zaten engellemek isteseler, yayin esnasinda ilgili decoder, alıcı ya da online hesaba yonelik ekranda bir kod cikararak ilgili koda bagli aboneligi iptal ederek sorunu cozebilirler. daha once bunu digiturk yapti. ekranin alakasiz bir yerinde kod cikararak tespit ettikleri yayinlardaki koda ait yayini merkezden kapattilar.

    ha sonra ne oldu? ne etkilesim, ne reklam, ne ilgi alaka... haliyle geri adim attilar.

    hic oyle hapis cezasi su bu diye her sene haber yaptirmalarina gerek yok. cok engellemek istiyorlarsa çözümü zaten biliniyor. kullanirlar. kullanmadiklarina gore pek onemsemedikleri ortada. tabii ki burada gidip kacak yayin kullanin demiyorum. kullanmayin da zaten. parasi neyse gidip aliniz. mesela ben todtv kullaniyorum. kurum-banka-beinsports protokolu çerçevesinde cok uygun fiyata abonelik baslatmistim tum maclar icin aylik 79 tl. ama yayin yaklasik 30 saniye geriden geldigi icin onumuzdeki sene decoder'ı kurduruyorum evime. haftada 1 gun mac keyfim var ondan da vazgecemem acikcasi. hem paranin bir kismi kulube gidiyor diger sekillerde de destegim zaten baki.
App Store'dan indirin Google Play'den alın