• 10
    8 mart 2024 galatasaray çaykur rizespor maçından 9 gün sonra oynayacağımız maç.

    uzun zamandır bu kadar ara vermemiştik. alıştık 3-4 günde bir maç yapmaya ama takım yıpranmaya başlamıştı artık. bu iyi oldu. takım bol bol dinlensin şimdi ve fizik gücünü geri kazansın. ancak bu dinlenmeyi de dengeli yapmak lazım. maç ritmini kaybetmeden dinlenebilmek önemli. bazen sık maçlar sonrası haftada bire dönünce oyuncular afallayabiliyor. bu yüzden verimli bir dinlenme süreci geçirilmeli.

    kasımpaşa kolay bir takım değil. öyle kolay bir maç olmayacak. rehavete girilmemeli. rakibi çok iyi incelemeli ve hazırlanmalıyız. milli araya kafamız rahat girelim. kim bilir belki de 7 puan önde bile girebiliriz milli araya.

    hava şartları da önemli olacak elbette.

    ama kasımpaşa yönetimi nasıl bir açıklama yapacak maçtan sonra ben bunu da merak ediyorum. birinin gülmesine, birinin bakışına ya da yeniden spikerin maç anlatışına da takabilirler kafayı.*

    bir de maç esnasında yine tribünlerden nesne atılacak mı bizim oyunculara bir şey yokken göreceğiz. bu maçta da böyle bir şeyi bekliyorum. fenerbahçe'nin troll örgütünün böyle bir şeyi organize ettiğini ve bundan sonraki neredeyse her deplasmanda bunu göreceğimizi düşünüyorum. önceki ankaragücü ve bjk deplasmanlarında bize karşı buna başladılar.

    edit: bu arada uzun bir aradan sonra ilk kez gündüz maçına çıkacağız. güneş batmamış olacak.

    kulübümüz daha fazla tribün yeri talep etmeli. nasıl hatay ve gaziantep normalden çok yeri fb'ye verdi, biz de bunu talep etmeliyiz ve pazar günü daha çok taraftarımız gidebilmeli maça.
App Store'dan indirin Google Play'den alın