• 1340
    spor medyasında yedigimiz ilk büyük kelle. türkiye’deki spor medyası organlarını ele alacak olursak iki tane ana akım var. birincisi direkt olarak taraftarlara yönelik içerik yapanlar, ikincisi tarafsız olduğunu söyleyip programlarında farklı takımlardan yorumcu barındıranlar.

    benim için buradaki sorun tarafsız gibi görünüp, inceden inceden algı yönetimi yapmaya çalışanlar. kendi kişisel youtube kanalında 5000 fenerliye yönelik yayın yapan insanların holigansı yorumları benim için önemli değil, fakat bağımsız ve tarafsız yayın ilkesine sahibiz propagandası yapan ve bu konuda dürüst olmayan kurumların içerisindeki kripto tipler galatasaray’ın haklarına zarar veriyor.

    zaten rakibimiz yıllardır şampiyon olamadığı için taraftarı suistimal edilmeye çok müsait bir halde. bunu hem kendi yöneticileri hem de medyadaki trol yorumcular kullanıyor. fenerbahçe nasıl daha iyi olur nasıl daha ileri gider diye fikir yürütmek yerine, sadece ve sadece nefret pompalıyorlar.

    bugün türk futbolu bu haldeyse, ortamı geren, her konuyu hakemlere bağlayan, futbolu sadece pislik taraflarıyla yorumlayan, bunu yapa yapa kendi taraftarını manipüle eden ve nefret ortamının oluşmasına sebep olan insanlar suçludur.

    bizler şampiyon kadroya sahip olmamıza rağmen, şampiyonlar ligi’nde çok gurur duyulacak anlara şahit olmamıza rağmen, yöneticiler, teknik heyet, oyuncular dahil olmak üzere herkesi eleştiriyorsak, bunun tek sebebi daha iyi bir galatasaray görmek istememizdir.

    sparta maçında hakem rezalet bir performans göstermiş, fakat buna karşı galatasaray taraftarının büyük bir kısmı hakem performansına rağmen kendi oyuncularına kendi teknik heyetine ve kendi yönetimine eleştiri yapmıştır. çünkü herkes şunun farkında eğer hakem kötü bir maç yönetmesi biz sparta'yı geçsek bile bu kadroyla daha fazla ilerlemeyeceğimizi tüm aklı başında galatasaray taraftarı fark etti.

    galatasaray taraftarı bundan sonra sosyal medya üzerinde daha fazla etkili olup galatasaray’a karşı yapılan bu itibarsızlaştırma, yalnızlaştırma politikasına karşı daha net olduğu sürece biz daha çok kelleler alırız. bu sene trabzonspor karagümrük alanya ve son olarak kasımpaşa gibi maçlara şahit olmamıza rağmen, hala lig başından beri hakem hakem diye beynimizin etini yedilerse, bunda bu yorumcu zatın kitlesinin de etkisi var. o bakımdan gayet mutluyum. darısı diğer algıcıların başına inşallah âmin
App Store'dan indirin Google Play'den alın