• 11
    konsantrasyon.
    çok önemli bir maç. gece 4 gibi çişe kalktım ve aynaya baktım. gözümde canlanan maç için çok fazla beraberlik kokuyor düşüncesinde bulundum. bunlar bizden puan almak için ölümüne kapanacak.
    hırsla oynayacaklar. samsunspor maçı haricinde çok erken gol bulup skora gittiğimiz maç hatırlamıyorum bu sezon. başakşehir bu zamana kadar içerde oynadığımız en çetin rakip olacak. fener'in deplasmanda oynadığı maçta izledik. kapandıklarında açmak çok zor.
    bu bakımdan çok konsantre olmalı ve uzaktan bol bol şut denemeliyiz.
    rakip kupa maçında uzun süreler mücadele etti. stoperlerinden duarte sakatlanarak oyundan çıktı. ancak forvetleri formda. bizim oyunumuza ters gelen bir yapıda olmasa da duran top tehdidi her zaman var. ne olursa olsun ilk golü yememeliyiz. bu sefer çıkarmak gerçekten çok güç olur.
    muslera
    kaan nelsson sanchez berkan
    torreira kerem d.
    barış mertens zaha
    icardi
    büyük ihtimalle bu şekilde çıkacağız. yine sanchez ve torreira bağlantısını kapatarak nelsson üzerinden oynatmaya çalışacaklar. işte bir sergio'muz olsa işler daha kolay olacak. kerem d. geçen sene sergio'nun verdiği katkının yüzde üçünü veremedi daha. ancak başka seçenek yok gibi duruyor.
    bu bakımdan yine derine gelen kerem d. oyun kuracak isim olacak.
    başakşehir sert oynayan bir takım. eksik kalmaları mucize olmaz. hele ki barış alper ve lucas lima eşleşmesi çok şeye gebe.
    dubois ve ömer ali sakattı en son. çıkarlar mı bilmiyorum. burada sağ bek ve sol bek sıkıntısı yaşatabiliriz oyun içinde.
    kazasız belasız sakatlıksız ve en önemlisi de 3 puan ile bitireceğimiz bir maç olur inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın