resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 1690
    bu adam buralara "30 yaş sözleşmesini" bulamadığı için, arabistan'a transferi bir şekilde gerçekleşmediği için düştü.

    fırsat transferi gibi fırsat transferine konu olmuştur; kulüp bulamamış yıldız futbolcu büyük liglerde transfer bittiği için düşük maaşla kadroya katılmıştır.

    eskiden olsa milyon avronun üzerinde bir maaşla yıllık bağlardık kendimizi. bu sefer akıllıca davranıp yaşında kendisini tekrar ispat etmek isteyen adama şampiyonlar liginde vitrine çıkma imkanı sunduk, simbiyotik bir ilişki sağladık.

    yüksek maaşla bir sözleşme bulmak için oynamak durumundaydı ama hakettiği ücretleri alamadığı için de kafası bozuk. kaçırdığı maçların sakatlık durumuyla ilgisi olmadığı aşikardı ve zaten düşük bulduğu maaşını da zamanında alamadığı zaman arıza çıkardı. yıllarca üst düzey takımlarda yüksek maaşlarını zamanında aldığı için böyle bir tepki onun için sıradandı, bize garip geliyor.

    afrika kupasından sonra kendine bol sıfırlı bir sözleşme bulamazsa, ligin kalan kısmında daha sürekli bir simbiyotik ilişkiye girebiliriz kendisiyle. şampiyonluk modu açan galatasaray futbol takımı ve florya'nın suyu kendisini motive edecektir. geride kalan bölümde oyuncu ayrılacağını düşündüğü için hiç kilimini bile sermemiş, buraya ait olmamıştır.

    eğer kalırsa bir var bir yok durumu sona erer, şampiyonluk yolunda büyük katkı verir diye umuyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın