resim
Dazet Wilfried Armel Zaha
Takım:Galatasaray
Mevki:Sol Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fildişi Sahili
  • 2856
    zaha'dan kanatta, prime onyekuru veya rodriguez performansı bekleyerek, hepimiz hata yaptık. zaha'dan, forvet dışında iyi performans beklemek hata olur.

    zaha'nın forvet performansı, icardi'yi de iyi oynamaya zorlayacak. çünkü artık herkes, kötü bir icardi performansında "forvette zaha oynasın." diyecek. bu zaha dururken, hiçbir mükemmeliyetçi galatasaray taraftarı 10 maçta, 1'i penaltıdan 2 gol atmış bir icardi'yi forvette istemez.

    forvet zaha, yeni bir transfer gibi oldu. orta çizgiyi geçmeyen, geri dörtlü ve defansif iki orta sahayla kapanan takımlara, orta sahada torrera'yı tekleyip 4-2-3-1'den, zaha-icardi çift forvetiyle, 4-1-3-2'ye dönmek de etkili bir seçenek olacaktır.

    mertens formsuzken, 4-2-3-1'de zaha'nın arkasında icardi veya icardi'nin arkasında zaha oynatmak da mantıklı. önümüzdeki yoğun fikstürde, tete bile forvet oynayabilir.

    bence tete'den de ısrarla, onyekuru veya rodriguez performansı bekleyerek hata yaptık. bence tete de mevcut 4-2-3-1'de ya forvet oynayabilir. yada forvet arkasında.

    sözün özü; şu anki formsuz icardi yerine, takımın forvetidir zaha. artık icardi harekete geçmek zorunda. forma rekabeti takıma başarı getirir. kimsenin yeri garanti olmamalı.

    zaha'yı forvete koyarak, tek bir hamleyle şampiyonluk yolunda, birkaç gün öncesinin aksine, psikolojik üstünlüğü fenerbahçe'nin elinden aldık.

    üstelik fred bir ay yok. son maçla beraber, dzeko-ismail kartal gerginliğini de bilmeyen kalmadı. ilk puan kaybında fenerbahçe karıştı.

    satranç bu yüzden önemli. tekrar ediyorum. kimsenin forması garanti olmamalı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın