resim
José María Gutiérrez Hernández
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:İspanya
  • 62
    geç ağam babam geç. kendi kaptanını dakikasına harcayan, teknik direktörünün tutumunu sallamadan geleceği olan bir forveti özel hayatı yüzünden yuhalayan, küstüren taraftarın önüne guti'yi getirmek bir senenin daha kaybedilmesi demektir. dünya sikine, minare götüne bir adamdır guti. öyle jo gibi, arda gibi kariyer yapma zorunluluğu da yok. tribünlerden bir kere ters tepki aldı mı "sizi mi çekecem lan ben" diyip oturur kulübeye, tribünlere gülerek sezonunu tamamlar.

    çok klasik olacak ama bize aç oyuncu lazım. transfer politikasının değişmesi lazım. bırak baba gutiyi falan. bırak bütün sene +29 yaşlı yıldızların peşinden koşmayı. kur ekibini arayın fellik fellik genç elemanları. çok mu zor abi bu sistemi kurmak ? getir canavar gibi bi eleman. başkan çıksın "biz bu genç arkadaşın arkasındayız. bu arkadaş geleceğe yatırımımızdır." desin sustursun basındaki köpekleri. delikanlı gibi durun çocuğun arkasında. böyle yapın başarısız olun sorun değil. mentalitenin değişmesi lazım. ekonomik atılım ne stadyumla olur ne de bonuslarla. yeni stadyumla ulaşabileceğimiz en yüksek nokta fenerbahçenin yönetici parası yemediği hali kadardır. türkiyedeki insanların harcama yapabilme kapasitesi belli. ne kadarda sıkarsan sık bir inglizin, ispanyolun çıkacağı parayı alamazsın. atılımı genç oyuncu ihracaatıyla yaparsın. bire alır ona satarsın. gerçi ardaya sinema kapattı diye çemkirildiğinde
    "bence tepkiler dogruydu" diyen başkandan yukarda bahsettiğim şeyleri yapmasını beklemek hayalcilik.

    dönelim guti'ye;
    yeteneğini konuşmak abesle iştigaldir. elano'nun uzun mesafe paslarındaki isabetini guti kısa mesafelerde gösterir. ara paslarında topun şiddetini riquelme'den sonra en iyi bu güzel abimiz ayarlar. ama bizim buralara uymaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın