• 385
    kayserispor’un inanılmaz geçiş fırsatları yakaladığı mücadele. galatasaray’ın malesef ortası yok. öyle bir oyun oynuyoruz ki 1-0 önde miyiz yoksa maçın son 5 dakikası ve bütün riskleri almışız mı, böyle saçmasapan bir futbol var sahada.

    öndeki 4’lümüz son derece verimsiz. mertens karşı karşıya kaleyi tutturamıyor, ya da önündeki halil’e bomboş topu yuvarlayamıyor ki adam karşı karşıya kalacak ve gol yapacak. altı pastan tete tribüne vuruyor. zaha bir kere adamını geçemiyor. halil bomboş karşı karşı (pozisyon ofsayttı) topu direğe vuruyor. yani üstündeki formalar olmasa bu takımın oyuncuları 2’nci ligde oynuyorlar falan dersin.

    savunmada abdülkerim inanılmaz yanlış işler yapıyor, yaptığı penaltı yaptıklarının yanında baya masum kaldı. barış alper yılmaz desen, mücadelesiyle taraftar gaza geliyor ama en basit hareketleri asla yapamıyor ve kaptırdığı toplar geçiş yememize sebep oluyor. yani bütünüyle çok acayip bir ilk yarı izledik ama iyi bir sağ ön, forvet arkası ve forvet alamazsak, bu verimsizlikle şampiyon olmamız çok zor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın