• 1
    kendilerinden memnun değilim. nedenini açıklayayım.

    son 2 sezondur, sinsi olsa da aleni şekilde galatasaray’ı elinde türkan saylan’ın, yarbay ali tatar’ın, yüzlerce masum insanın kanı olan; bu ülkenin fakir gençlerini binbir manipülasyonla kaçak bir vaizin terli atletini koklaya koklaya iman ettiğini zanneden hale getiren; türk ordusuna tarihin en aşağılık kumpasını kuran bir terör örgütüyle ilişkilendirmeye çalışan organize ama amatör kötülüklere karşı gerekli aksiyonu almadılar. aldılarsa da caydırıcı olamadılar.

    son 2 yıl dedim ama 2 yılı uzun uzadıya detaylandırmayacağım. takvimi 2 yıldan öne, şimdiki zamandan da 4 ay geriye alalım.

    16 ağustos 2023 - beşiktaş, 2022-2023 sezonunu galatasaray’da geçiren milot rashicayı aşağıdaki videoyla duyurdu.

    https://x.com/...ZFNwrvUtRDHVqTM7RwFw

    videoda galatasaray’a gönderme yapmak için, rams parkın türkçe olimpiyatlarına ev sahipliği yaptığı görüntüler kullanıldı.

    stadyum sponsorunu bile koç ailesinden bulan, bu sebeple koç ailesine göbekten bağlı beşiktaşın eski başkanı; insanlar enkaz altında anne baba kardeş eş çocuk ararken puan derdine düşen ismini bile anmak istemediğim zat, resmi özür yazısı bile yayımlatmadı kulübüne;

    galatasaray resmi hesabı günün ilerleyen saatlerinde aşağıdaki paylaşımı yaptı;

    https://x.com/...ZFNwrvUtRDHVqTM7RwFw

    ismi lazım değil; biz ona enkaz 3 puancısı diyelim, bu metinden ötürü utanmak bir yana, ne var yani bi hata olmuş böyle bir açıklama yakışıyor mu bile dedi de, neyse. ona dair hissiyatımı başka bir gün çok daha uzun yazarım.

    takdir edersiniz ki, bu açıklama savaşının yaşandığı anlarda galatasaray taraftarları öfke kusarken; suyun karşı tarafının ve bu taraftaki yaşça büyük kalibre olarak küçük kardeşinin taraftarları galatasaray’ı bu lanet örgütle bağdaştıran paylaşımlar yapmaya devam etti. sizlerin de çok iyi bildiği kepçe operatörü ve boyu kısa sözde yorumcu/gazeteci şaklabanlar da bu ateşi körükledi. hatta ben bir noktada kepçe operatörü’nü cimer’e şikayet ettim. isteyen olursa özelden şikayet kaydımı da paylaşabilirim.

    tüm bunlar olurken, galatasaraylı hesaplardan beşiktaş’ın paylaşımını öven ve galatasaray’ı bu örgütle yanyana anan müsvettelerin dava edileceği bilgisi verildi. ki bu; olması gerekendi. bugün benim adımı herhangi biri herhangi bi örgütle anarsa yapacağım ilk iş mahkemeye vermek olur.

    şimdi departmanımızdan memnun olmama sebebine geliyorum. nerede bu davalar? bu davalarla ilgili neden en ufak bir haber duymadık. neden o gün o paylaşımı yapanlar ve övenler, o paylaşımları yapmaktan imtina etmek bir yana; dozajı daha da arttırıyorlar?

    sebebi belli, bir yaptırımı yok çünkü. bugün tv’deki bir yorumcunun sosyal medyaya düşen videosunu, etiketsiz isim vermeden küfür ederek alıntılayanlara bile 15bin liralık tazminat davaları açılıyorken, galatasaray’ı bu örgütle yanyana getirmenin bir cezası yok.

    bir cezası olmadığı için de, böyle videolar çok rahat çekiliyor.

    https://x.com/...ZFNwrvUtRDHVqTM7RwFw

    sevgili galatasaray spor kulübü hukuk departmanı, bu arkadaş uzun yıllardır galatasaray’ın adını 3.000 yıllık türk ordusuna tarihin en büyük ihanetini gerçekleştiren eli kanlı bir terör örgütüyle anıyor. başına bir şey gelmedikçe daha da azıtıyor, azıttıkça paylaşılıyor, paylaşıldıkça toplumda karşılık bulabileceği insanlar kendisini keşfediyor, ününe ün katıyor.

    sadece bu şahıs özelinde olmamakla birlikte bu zehirli dile, bu zehirli zihniyete şimdiye kadar ne ceza verdirebildik?

    taraftar yeri geliyor boykot ediyor, yeri geliyor mücadele ediyor ancak bunun hukuk zemininde karşılığını neden göremiyoruz?

    bu insanlar, bu söylemlerle toplumun temeline dinamit koyuyor.

    düşünün sözlük, değer verdiğiniz herhangi birini bu aşağılık örgütün katlettiğini. bir kaç yıl sonra gittiğiniz bir berberde, markette, manavda; esnafın tuttuğunuz takıma o örgütün adıyla hitap ettiğini.

    neler yaşanabileceğinin farkında mısınız?

    hırsızın hiç mi suçu yok diyeceksiniz. hırsızın allah belasını versin.

    ama siz hırsıza gerekli cezayı vermezseniz, hırsız da en başta ziynet eşyalarını çaldığı evden artık buzdolabını sırtlayarak götürmeye çalışır.

    hırsıza tepki gösterelim, ancak hırsızı hapse attıramayana da sitem hakkımız olsun.

    saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın