resim
Joachim Löw
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:64
Uyruk:Almanya
  • 5
    schalke'li forvet kevin kuranyi'yi dünya kupasi kadrosuna almayacagini aciklayan alman milli takimi teknik direktörü

    olay söyledir:
    12 ekim 2008 almanya rusya macinda löw, kuranyi'yi bir daha takima almamak üzere milli takimdan kovmustu. sebebi ise, gayet basit bir olay aslinda: kuranyi milli kadroya alinmis, ama mac kadrosunda yoktu, ve tribünde maci izlemek zorundayda kalmisti. buna sinirlenen futbolcu, macin devre arasinda haber vermeden stattan ayrilip eve döndü. löw de "böyle saygisizlik olmaz, asla bir daha milli takima alimcam onu" dedi.

    gel gelelim, kuranyi bu sene stefan kießling ile beraber en iyi alman forvet oyuncusu. ikisi de durmadan atiyorlar. löw'ün prensleri, mario gomez, miroslav klose ve lukas podolski ise formsuzlar. basin ve taraftara göre, takimin kodamanlari degil, su an en iyi olanlar gitmeli dünya kupasina. kuranyi su an en iyisi. ardindan kießling. ikisi ise löw'ün pek anlasamadigi oyuncular.

    2-3 hafta önce löw demisti, kuranyi hakkinda önümüzdeki günlerde teknik ekibimle görüsecegim, ve ona göre karar verecegiz diye. herkes hemfikirdi, löw, kuranyi'ye bir sans daha verecek diye, ama baya acimasizca davrandi löw simdi schalke'li forvete karsi.

    kaldi ki söyle bir olay daha var:
    gecen sene galler macinda lukas podolski mac esnasinda sahada takim kaptani michael ballack'a bir anlasmazlik sonrasi tokat atmis, ama hicbir disiplin cezasina carptirilmamisti, olur böyle seyler diye ört bas edilmisti olay. podolski'nin bu daha agir hareketinin sonucsuz kalmasi, ve kuranyi'nin buna karsilik daha hafif hareketinin böylesine agir cezalandirilmasi, löw'ün kuranyi'yi sevmedigini, ve bu tribünü terk etme hareketinin sadece isine gelen bir gerekce olduguna dair yorumlaniyor.

    simdi, birsürü formsuz forvetle güney afrika'ya gidecek löw. twitter'dan en taze yorumlarin tonu söyle: "löw sen iki yüzl, riyakarsin" - "kuranyi löw'ün konseptine uymuyor, cünkü cok fazla gol tehlikesi yayiyor".
    anlayacaginiz, zaten almanya'da taraftarlarin pek sevmedigi löw, bu hareketi ile kendi egosundan taviz vermedigini gösterdi, ki daha bir kac hafta kuranyi'yi af edebileceginin sinyallerini vermesine ragmen.

    özet sudur:: almanya dünya kupasinda basarisiz olursa, özellikle de kuranyi olayindan ötürü löw'ün kellesi ucar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın