• 136
    bunların en büyük şansı, galatasaray camiasının genellikle kendilerini ciddiye almaması. bizim camianın büyükleri suyun karşı yakasına "küçükler zırvalıyor" bakışıyla yaklaştığı için palazlanıyorlar. iftiralarına aynı güçte tepki gelmeyeceğini umuyorlar. genelde de öyle oluyor.

    bunlarla göreve geldiği ilk günlerde ünal aysal anlayacakları dilden konuştu, 2014'te bizim saçmalamamızla kazandıkları bir şampiyonluk dışında 12 yıldır kendilerine gelemediler. rahmetli mustafa cengiz sağlıklı zamanında zekice cevaplar, göndermelerle sinir uçlarıyla oynadı, 20 yıldır övündükleri kadıköy, kayak merkezine döndü.

    büyüğünden azar işitince bütün özgüvenini kaybedip ayak altından çekilen çocuklar kadar kırılganlar aslında. aldıkları tek bir darbenin titreşimi ve yankıları senelerce sürüyor. bizimkilerin meydanı bunlara bu kadar bırakması cidden gereksiz. yalan dolanla güç bela ayakta duran bir camiayı birkaç fiskeyle ateşe vermek varken ortalığı bu kadar karıştırmalarına neden izin veriyoruz, anlayamıyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın