• 5815
    bazen resen devreye girmesi gereken yönetimdir. yani biraz stratejik düşünmek ve buna uygun bazı kararlar alınması lazım. ufak gibi görünen ama bence çok önemli bir detay vereyim mesela.

    galatasaray son 1 ayda 5 maç yaptı, 2 tane bayern 1 tane bjk derbisi ve 1 tane de deplasmanda rize. 5.maç içeride kasımpaşa. bayern zaten bambaşka bir boyut da diğer rakiplerin hepsi birilerinin maşalığını yaparcasına sana kin besleyen takımlar. takım 5 maçın 5'inden de alnının akıyla çıkmış. gelmiş milli ara öncesi son maça.

    şampiyonluk rakibin geçen hafta evinde kaybedip, liderliği sana bırakmış, avrupa'da da 1 posta marizlenip adana demirspor deplasmanına çıkacak. burada işte devreye yönetim girecek. takımı, teknik ekibi toplayacak. "ya beyler, 1 aydır ananız ağladı, farkındayız. ama 11 kasım 2023 hatayspor galatasaray maçını kazanırsak yavaştan ligi koparmaya başlarız. hadi son bir gayret, alın şu maçı. 3 milyon galibiyet primi var, 3 de biz koyuyoruz üstüne. kazanın, 6 milyon tl helali hoş olsun. " der takıma bir amaç verir. topcularin çoğunda bıkkınlık, bitkinlik hat safhada. bazen ekstra ödüller koyman lazım ki at biraz daha yürüsün.

    hoca formsuz, takım bitik eyvallah ama yönetim de maşallah uyuyor.

    (bkz: 11 kasım 2023 hatayspor galatasaray maçı)
App Store'dan indirin Google Play'den alın