• 158
    jandarma tipi yazar.

    yazarlık tarzını hiç sevmiyorum. sözlükte fikirlerine katılmadığım, zaman zaman ayrıştığımız yazarlar var ama hepsinin entrylerini okumaya devam ederim. sözlüğün nabzını tutmayı severim. bazen yazar, bazen sadece okur çıkarım. lakin tek bir istisna ile bu arkadaşımızın yazdıklarını merak etmiyorum. dahası, hiç görmemek için gerekli butonlara başvuruyorum. sevgili jandarma yazarımız, fikirlerime katılmayabilirsin fakat istibdad dönemi jurnalcileri gibi iş tutmadan evvel direkt mesaj kutusundan ulaşabilirsin. hatta tavsiyem, ne yazıyorsam yazayım, beni dikkate alma… beni bir meczup kabul et. sen haklısın, sen en büyük galatasaraylısın. sana madalya takmalıyız hatta.

    eğer moderasyon özel bir görev vermediyse jandarmalık görevini biraz salmasını dilediğim yazardır. yok sözlükte böyle jurnalci tutalım, ona buna troll çeksin deniyorsa eyvallah. bu görevi gayet iyi yapıyor kendisi.

    ilk kez nick altı bir yazı yazıyorum galiba, belki bu entry kendini imha bile edebilir zira benim burada gayem galatasaray konuşmak, ötesi hiç ilgimi çekmiyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın