resim
Erden Timur
Görev:As Başkan
Takım:Galatasaray
Yaş:42
Uyruk:Türkiye
  • 2689
    16 eylül 2023 divan kurulu eylül ayı toplantısında yaptığı konuşma ve sunumu taraftarlarımız tarafından çok dikkatle, en ince ayrıntısına kadar izlenmeli/dinlenmeli.

    verdiği rakamların şeffaflığıyla, denetim yöntemleriyle, galatasaray için çizdiği vizyon ve yol haritasıyla bu ülkede görülmemiş bir yönetici profili çiziyor. ülkemizde var olan düzgün ve başarılı insanlara karşı yürütülen hamaset ve karalama kampanyalarından, paçadan aşağı çekmeye çalışmaktan ve çamur at izi kalsın propagandalarından da nasibini alıyor doğal olarak. ha keza sözlüğümüzde dahi bazen bu tarz "eleştiri" maskesi altına saklanan organize kötülük maşaları tarafından karalanmaya çalışıldığına gözü olan her yazarımızın ve okurumuzun fark ettiğine eminim.

    bizden tek bir şey istedi hep geldiği günden beri; kenetlenin başka galatasaray yok. bunu sadece kendisi için de değil; yönetim için, taraftar için, bütün sporcularımız için, profesyonellerimiz için istiyor. anlık tepkiler, kötü davranış ve sözler, sporcu ıslıklamalar, ortaya atılan her mesnetsiz dedikoduya elinde tuzlukla koşmalar bu paydaşlardan her birine zarar vermektedir.

    bütün bu sebeplerden dolayı ben erden timurun karşısında olan herkesin karşısındayım. varsın bana biatçı desinler, biat edeceksem de kendisi gibi vizyoner, özünde iyi ve içten pazarlıklı olmayan bir insana biat ederim.

    kendisini kurda-kuşa, ite-köpeğe yedirmememiz gerekiyor. bu sene çok kirli ve şereften yoksun bir şekilde hem kendisine hem de galatasaraya çokça saldırılıyor ve daha da saldırılacak belli ki. birlik olmamız ve her paydaşıyla galatasarayı savunmamız gerekiyor. hata yapanı itin bir tarafına sokmadan, düşeni kaldırarak ve birbirimize sırt dönmeyip omuz vererek aşmamız gerekiyor bu seneyi.

    eğer bunu başarabilirsek müsterih olun geleceğimiz çok ama çok parlak olacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın