resim
Suat Serdar
Takım:Hellas Verona
Mevki:Merkez orta saha
Yaş:27
Boy:1.84
Uyruk:Almanya
  • 55
    gidilmesi gereken mavi kartlı oyuncu kendisiydi. şöyle ki bizim oynadığımız oyunda orta sahamızda dinamik oyuncu olması lazım. torreira’nın yanına bu profilde oyuncu alacaktık. uzun sezonda pasör orta saha olarak da şampiyon takımın kaliteli oyuncusu oliveira kalacaktı.

    yani ana hedefte torreira-sağlam 8-oliveira üçlüsünü kullanıp arkalarına da türk olarak berkan ve suat gibi tempolu iki oyuncu koyacaktık. ama biz oliveira’dan da temposuz ve temassız bir türk orta saha aldık. sonra da onu şampiyonlar ligi listesine yazarak diğer tempolu türk oyuncumuzu da kaybettik. 31 ağustos’da elimizde torreira-oliveira-kerem üçlüsü kaldı. yana yakıla 2 orta saha arıyoruz ve bir tanesi türk olmak zorunda. bu profilde de dünya üzerine türk orta saha kalmadı.

    eyüp aydın flan diyorlar adamın bir tane profesyonel maçı yok ve aradığımız profil değil. kaan ayhan 1 kere 11 çıksın berkan’dan beter olur yerlerden yerlere vururur burada. torreira dışında temaslı orta sahamız yok ve biz orta saha rotasyonunda felaket bir şekilde sınıfta kaldık.
App Store'dan indirin Google Play'den alın