resim
Hakim Ziyech
Takım:Galatasaray
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Fas
  • 299
    kendisi 2 aydır gündemde olmasa rashica 1 ay önce floryadaydı. eğer sakatlığı yoksa doğru yoldayız. kalitemizi arttırıyoruz. kerem rashica kanatlarıyla avrupa'da başarı hayaldi.

    ziyech, icardi ve zaha'ya çok gol attırır. rashica takım oyuncusu, savunma yardımı harika eyvallah. ama kabul etmek gerekir ki 3. bölgede kısıtlı bir oyuncu. geçen sene oliveira ve mertens savunma zaafiyeti yaratıyordu. torreiranın iki kişilik oyunu ve rashica sayesinde bunu dengeliyorduk. ancak bu sene oliveira ve mertens ilk 11 oyuncusu olmayacak, torreira'nın yanına çok iyi bir oyuncu alacağımızı düşünüyorum. bu yüzden kanatta takımı oynatacak, yaratıcılık katacak bir oyuncu çok mantıklı. ghezzal'in bile sağlıklıyken neler yaptığını biliyoruz. zaha da pek servisçi bir kanat değil, isterse yapabilir ancak tercih olarak bitiricilikle önce çıkan bir oyuncu.

    rashica gelse rotasyon için iyi olurdu ama yönetim ve okan hoca rashica'ya 5-6 milyon vermektense bonservisi elinde olan tete'yi tercih ettiler, ilerde satışı daha kolay olan bir oyuncu, bu açıdan da mantıklı görüyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın