• 507
    15 ağustos 2023 galatasaray olimpija ljubljana maçı özelinde tam olarak hissiyatımı ifade etmiş kişidir.

    --- alıntı ---

    tur 4-0 olmuş, 4-4-2 denemenin bir manası yok. sezon açılışında 5 gün sonra sahaya atıp 40 gün kaybettiğin torreira’yı niye ilk maçında 2. yarıda ortada berkan ile yalnız bırakıyorsun..

    ne rotasyon, ne de değişiklikler. okan buruk fazla kurcalıyor…

    https://x.com/...SqxkyICcJxrlexJk-9mw

    --- alıntı ---

    biri bakambu-mertens değişikliğini izah edebilir mi ya? veya genel olarak bu maçtaki bütün değişiklikleri? yani cidden ne diyeceğimi bilemiyorum. geçen seneki şampiyonlukta büyük pay sahibi olan rashica’nın bjk denen nefret edilesi takıma gidişine mi üzüleyim, torreira’nın gördüğü anlamsız ve gereksiz kırmızı karta mı? yoksa bu sene transferlerde çalım atma şampiyonu olmamıza sebep olacak mükemmel ötesi (!!!) transferlere mi.

    hiçbir zaman yangıncı olmadım. zaten çok az entry’im var. geçen sezon bjk bizi yendiğinde taraftarımızın çoğunda ümitsizlik hakimken şunları yazmıştım: (bkz: #3600210) ama feci şekilde üzülerek ifade etmek istiyorum ki ben bu seneki transfer poltikamızdan son derece rahatsızım, sezon sonu bu politikanın zararlarını hep beraber görmekten korkuyor ve bunu yüksek bir ihtimal olarak görüyorum. inşallah yanılırım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın