resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7096
    galatasaray’ın teknik direktörü. kendisi çok şanslı zira dursun özbek yönetimi 2 yıldır türkiye ligi için inanılmaz kadrolar kurdu.

    başakşehir’deki 2’nci yılında gösterdiği berbat performans sonrası gönderilmişti. o berbat performansın sebebi de oyuncuları ulu orta eleştirip hepsini karşısına almasıydı. biraz araştırırsanız bunu rahatlıkla öğrenebilirsiniz. oyuncuları bu şekilde eleştirmeye devam edip basının önüne atarsa galatasaray’da da aynı sonla karşılaşabilir, dikkatli olması lazım.

    ayrıca oyuncularını eleştireceğine keşke 1 yıldır başında bulunduğu takımına defanstan çıkma setleri öğretebilseydi.

    türk teknik direktörler bahane üretmek yerine oyuna odaklansalar bence avrupa’da hocalık şansı bile yakayabilirler ama bahane üretmek daha kolay geldiği için ya hakeme ya zemine ya rakibin kapanmasına ya da kendis oyuncularının hatalarını dile getirip basının önüne atmaya falan bakıyorlar.

    bu arada bugünkü maçı kazanamama sebeplerimizen biri geçtiğimiz yıl 3-0 kazandığımız fenerbahçe maçında gösterdiğimiz konsantrasyonu gösterememiş olmamız da olabilir. ayrıca yine geçtiğimiz yıl 3-0 kazandığımız fenerbahçe maçında 2 gol atan zaniolo’nun olmaması da ayrıca bir etkendir. zira bugün 3-0 kazandığımız fenerbahçe maçına benzer bir oyun oynadık maçın bazı anlarında. çünkü fenerbahçe’yi 3-0 yenmiştik. değil mi hocam?
App Store'dan indirin Google Play'den alın