resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7091
    öncelikle şunu söyleyeyim; hocanın bu sözlükteki en büyük fan boylarından biri benim. hocayı hem geçmiş teknik direktörlük başarılarından dolayı (akhisar başakşehir) hem de fatih terim e (96-00 )zihniyet olarak en yakın gördüğüm kişi olduğu için büyük sempatim var benim gözümde kendisi bir imparatorun veliahtıdır. bilmem kaçıncı haftayı görmez diyenlere de eksiyi offu basıyorum.

    dün ki kayseri maçına gelirsek hocanın çok ezberden oynadığını ve kötü bir yönetim sergilediğini düşünüyorum.

    dubois in çıkması bir saçmalıktı. boey ne kadar vazgeçilmez olsa da, kötü ise sağa dubois çekip sola angelino alacak cesareti olmalı. kerem aktürkoğlu an 90 dakika katlanmamalı.

    tüm bunlardan bağımsız hocanın maç sonu demeçlerini inanılmaz önemseyerek bir tribe girdim. daha duymadan hoca söyle söyle dediyse başarılı oluruz inşallah öyle demiştir falan derken az önce demeçlerini izledim.

    sonuç olarak kendisine inancım güvenim bir kez daha arttı. hataları bazen ezbere oyuncu değiştirmesi bazen değiştirmede geç kalması (canım hocama selam olsun tanıdık geliyor özellikle son zamanları) onu en cok etkileyen adama benziyor.

    maç sonu açıklamaları benim için yeterlidir doğru yolda ve istekte olduğunun kanıtıdır.

    sen de inşallah efsanemizin izinden yürüyeceksin. gerekirse onun eski yanlışlarını yapacaksın ama en çok da onun doğrularını yaşatacaksın bize.

    seni seviyoruz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın