resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7088
    takımdaki ilk maçına aynı anda çıkan birden fazla oyuncusu olduğu için kurguda eksik kalmış hocamız.

    12 ağustos 2023 kayserispor galatasaray maçı'nın ilk yarısında bu bahane yok tabii. aslında ilk 10 dakika iyiydik, gol de bulabilirdik ama olmadı. olimpia maçındaki kadroyu bozmamasına, hazır olmadığı belli olan oyunculara şans vermemesine diyecek lafım yok. maça icardi, torreira, zaha gibi isimlerle başlamak riskliydi.

    ikinci yarıda kerem demirbay, zaha, angelino, icardi takviyesi yaptı. bu adamlar bundesliga, premier lig görmüş adamlar. bu kadar kolay pas hatası yapmalarının kaliteleri ile ilgisi yok. ya konsantre değillerdi ya da kim nerede duracak bilmiyorlardı. özellikle zaha çok yabancı kaldı.

    maçlar ilerledikçe takım iyice oturur. şu 2-3 haftalık süreci en az kayıpla atlatalım yeter. benim korkum şampiyonlar ligi'ne kalamamak. çok şükür zor olan takımı elemek üzereyiz. sonrasındaki rakip de son raund olduğu için illaki varını yoğunu ortaya koyacak ama o turu da geçeriz inşallah.

    şu kayseri maçı moral bozdu. ancak yine de kötü oyuna rağmen istek ve mücadele konusunda bana kalırsa sorun yoktu. önemli olan bu zaten, gerisi gelir. ıcardi'nin kafası, mertens'in ilk dakikada vuramayışı ve ilk yarının sonunda topu güzel kontrol edemeyişi bizi gollerden etti. sergio ve dubois'in şutları da gol olabilirdi. keşke şu maçtan tek atıp 3 puanı alsaydık ama yapacak bir şey yok, bitti gitti. sağlık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın