resim
Okan Buruk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Galatasaray
Yaş:50
Uyruk:Türkiye
  • 7081
    okan hoca kendini ispatlamış biri. futbolculuk zamanından beri onu çok seviyorum, seviyoruz. ama şöyle bir şey var ki futbolda "dün" yok. yani geçen sene alınan şampiyonluk, rekor seri falan kimse hikaye anlatmasın. okan hoca hepimizin malumu ki geldiği zamandan beri oyunu o-ku-ya-mı-yor.

    rakip analizini çok güzel yapıyor. rakibe göre çok iyi hazırlanıyor. ama maç içinde artık oyuncunun biri yedek kulübesine gelip "hoca ben kötü oynuyorum artık beni değiştir" diyecek kıvama gelmeden değişiklik yapmıyor.

    bugünkü takımın iyi oynamamasının elbette yoğun antrenman, 3 maç yapılmış olması vs. vardır ama trabzon deplasmanından almadık biz bu 1 puanı. bitik kayserispor'dan aldık. hadi kış ayında olsak tamam diyeceğim ama öyle bir durum da yok. hiçbir bahaneyi kabul edemiyorum ama konu bu değil.

    oyuncu değişikliği konusunda "şampiyon" apoletli bir hoca bu kadar kötü olmamalı. bugün ikinci yarıya aynı ilk 11'le çıkması "ben ilk yarıdan memnunum" demek herhalde. barış'a 80 dakika dayanması ayrı bir olay. kapalı savunmaya karşı yunus ile oynamayacaksın da ne zaman oynayacaksın? barış deli dana gibi debelenip durdu. iyi oynasa bir şey demeyeceğim ama iyi de oynamadı ki.

    zaha'yı oyuna aldı, bizimkiler hala sağdan barış ile oynamaya çalıştı. barış'ın yerine oyuna aldığı halil, hızlı çıktığımız bir hücumda zaha'nın önüne basitçe salamadı topu. zaha da ona kızdı zaten. mertens değişikliğini anlarım ama madem aynı oyunu oynatacaktın, bakambu'nun suçu neydi? aksayan yerleri değiştirmedikten sonra icardi olsa ne fark eder? fark etmedi de zaten.

    ve güzel dilekler yazmak isterdim, nazar boncuğu falan demek isterdim ama okan hoca geçen seneden beri böyle. türkiye liginde ritmimizi bulduğumuzda geçen sene çok sırıtmadı bu durum ama bu sene şampiyonlar liginde olacağız ve kötü senaryolarda teknik ekibin anında hamle yapmasını gerektirecek şeyler görmemiz muhtemel olacak. umarım bu maçtaki gibi kafayı yemeyiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın