resim
Mauro Emanuel Icardi Rivero
Takım:Galatasaray
Mevki:Santrfor
Yaş:31
Boy:1.81
Uyruk:Arjantin
  • 5527
    çok şükür artık kiralık değil, ömürlük aşkımız olan forvetimiz. bu transfer öyle bir transfer ki sportif olarak bizlere sahada kattığı şeylerin yanı sıra gerçekten de ister z kuşağı ister alfa kuşağı deyin, bu kuşakları galatasaraylı yapan bir adamdır kendisi. "aşkın olayım" aurası öyle bir büyüdü ki, ülkenin dört bir yanından küçücük çocuklar bağıra çağıra üstlerinde lisanslı & lisanssız formalarla, ellerini kulaklarının arkasına ıcardi gibi götürerek bu şarkıyı söylediler. ki zaten bu videolardan sadece bir kaçını resmi hesabımız da transfer paylaşımları esnasında paylaştı.
    vakti zamanında, nur içinde yatsın, metin oktay sayesinde galatasaraylı olan hatta isimleri metin olan bir çok kişi gibi ıcardi de bir nesli etkileyecek gücü elimizde bulundurmamıza sebep oldu.
    arada şaka yapıyoruz ıcardi metin oktay diye, ama aslında gerçekten de devrin para devri olduğu iş bu dönemde, arap yarımadasından gelen teklifleri "galatasaray, çünkü o daha vefalı" diyerek reddettiği de bir gerçek. insan sevildiği, sayıldığı, değer gördüğü, mutluluk verip mutluluk aldığı yerde yaşamak ister. ıcardi de tam olarak bunu tercih etti. uçaktan indikten sonra ıcardi ve yengemiz wanda nara'nın gözlerinin içi gülüyordu mutluluktan.
    umarım bu mutluluk eksilmeden, bilakis artarak devam eder. ıcardi golleri sıralar, tribünlerde biz aşkın olayım söyleriz, edit yapmaya devam ederiz, artık editlerin içine şampiyonlar liginde formamızla attığı golleri ilave ederiz ve bu süreç böylece devam eder.
    ıcardi özelinde, takımımıza, yönetimimize, bize nazar değmesin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın