aynı isimdeki diğer başlıklar:
  • 210
    --- alıntı ---

    erken yattım. günün ilk ışıklarıyla uyandım, muhtemelen birazdan yine yatarım. saat sabah 6.00… arda güler düşünüyorum. yeteneğinden çok karakterini eşsiz buluyorum. bir baba, bir türk, bir futbolsever, bir spor endüstrisi profesyoneli olarak ne kadar şanslıyım

    --- alıntı ---

    yaşı tutanlar bilir bu aptallığın aynını arda turan'a da yaptılar. yer gök arda turan'dı. ntvspor la liga'yı da almıştı. arda pas attı, arda arda ilerledi, arda'yı görmediler arda arda. akşam haberleri açarsın burcu esmersoy arda için madrid'e gitmiş. türkiye basketbol ligi all star maçı yapılır arda davet edilir. kebapçı açılır arda davet edilir. her haftasonu türkiye'de, her gün başka bir reklam çekimi vs. 20 yaşındaki çocuğa hiç olmaması gereken sorumluluklar, görevler yüklediler, siyasi kampanyalarına dahil ettiler, öne çıkardılar gün gün zehirlediler. malum bizimkinin büyüdüğü ortam, çevresindekiler vs. karakteri bozunmaya çok müsait ha kim buna dayanırdı onu da bilemiyorum. yani günün sonunda buradan herkesin sevdiği çocuk, koca kafa olarak uğurlanan arda turan'ın tamamen gerçeklikten kopup karşımıza at hırsızı, çakma maganda haliyle geri dönmesinin en büyük sebebi türk basınıydı.

    anlaşılan dünyaya bir dirhem faydası olmayan, ultra gereksiz tipler yine dümenin başına geçmiş 2. arda vakasına imza atmakta kararlı. umarım ilkinden hem futbolcu hem basın tarafı gerekli dersi almıştır. türk futbolu itibarını düşünüyorsa serkan korkmaz ve onlarca toxic yalama türevini kazımalıdırlar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın