• 7
    sözlükte olabildiğince objektif kalmaya çalışıyorum. mesela arda güler'e, ferdi'ye gereksiz sallayan taraftarları kınamışlığım var diye hatırlıyorum veya fenerbahçeli bir ismi (kim hatırlayamadım) bir konuda savunmuşluğum vardı buralarda.

    sırf bu yüzden beni birisi truva olmakla suçlamıştı ama kendisine ekşi'deki serdar ali'yi hagi konusunda madara eden kişi olduğumu söyleyince sakinleştirebilmiştim. neyse, kısacası ben burada gözüne perde inmiş taraftarlardan veya rakiplere sanki kan davası varmış gibi yaklaşan taraftarlardan farklı biri olduğumu düşünüyorum.

    bu girişi yaptıktan sonra şunu rahatlıkla diyebilirim ki dün yapılan dzeko paylaşımı buram buram eziklik kokmaktadır. adama zorla şarkı beğendirmişler, ezberletmişler ve gol attığında statta çalacaklar bunu falan. birçok konuda "iyi ki fenerli değilmişim" demiştim. cringe denen "başkası adına utanmak" duygusunu bugün dzeko tanıtımı ile arşa çıkardılar.

    ezeli rakibimiz fenerbahçe'yi severim ben. baştaki girizgahımı da bu yüzden yaptım. benim gibi birine bile "fenerbahçe ezikliği" başlığına getirip bunları yazdırmayı başardılar. ali koç yönetimini tebrik ederim.swh
App Store'dan indirin Google Play'den alın