resim
Ali Şaşal Vural
Takım:Sivasspor
Mevki:Kaleci
Yaş:33
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 148
    5237 sayılı tck’nın 125. maddesini sırf kendisi için derinlemesine inceledim, aramızda avukat olanlar muhakkak uyaracaktır.

    --- alıntı ---

    hakaret fiillerinin cezalandırılmasıyla korunan hukuki değer, kişilerin onur, şeref ve saygınlığı olup, bu suçun oluşabilmesi için, davranışın kişiyi küçük düşürmeye matuf olarak gerçekleşmesi gerekmektedir. bir hareketin tahkir edici olup olmadığı bazı durumlarda nispi olup, zamana, yere ve duruma göre değişebilmektedir. kamu görevlileri veya sivil vatandaşa yönelik her türlü ağır eleştiri veya rahatsız edici sözlerin hakaret suçu bağlamında değerlendirilmemesi, sözlerin açıkça, onur, şeref, ve saygınlığı rencide edebilecek nitelikte somut bir fiil veya olgu isnadını veya sövme fiilini oluşturması gerekmektedir (y4cd-k.2021/27093).

    --- alıntı ---

    --- alıntı ---

    adam değilsin: sanığın, kolluk görevlisine söylediği iddiası olan “adam değilsin” ifadesinin katılanın onur, şeref ve saygınlığını rencide edici boyutta olmayıp, rahatsız edici, kaba ve nezaket dışı söz niteliğinde olduğu ve hakaret suçunun unsurlarının oluşmadığı gözetilmeden, kanuni olmayan ve yerinde görülmeyen gerekçe ile hakaret suçundan mahkumiyet kararı verilmesi, bozma nedenidir (y4cd-k.2021/15090).

    --- alıntı ---

    işte bu kadar ali şaşal vural. sen profesyonel futbolcusun, sen mesleğini icra etmek ile mükellef bir bireysin lakin sen adam değilsin. 30 milyondan fazla insanın bir yıllık beklentisini, yüzlerce çalışanı ve yatırımcısı olan galatasaray'ın rakibine açık açık ön ayak olarak, adam olmadığını kanıtladın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın