resim
Ali Şaşal Vural
Takım:Sivasspor
Mevki:Kaleci
Yaş:33
Boy:1.87
Uyruk:Türkiye
  • 122
    istediginiz kadar sorgulayin, niye sakatlandigini iddaa ettigi halde cikmadigini, neden maca hic konsantre olmadigini ya da niye 3 skandal gol yedigini kimse ogrenemeyecek. tipki fenerbahce'nin anadolu takimlari ile olan maclarinda kalecilerin niye inanilmaz hatalar yaptiklarini anlamadigimiz gibi...

    2-3 hafta once fener forvetine calim atmaya calisip gol yiyen bir kaleci vardi, gecen istanbulspor macinda kaleci her topu yedi, bu mac kaleci her topu yedi, kasimpasa macini hatirliyorum kaleci yumurtluyordu. bizim maclarda panter olan anadolu takimi kalecileri, fener maclarinda istatistiksel olarak rezil maclar cikariyor. fenerbahce'nin sene boyunca attigi gollere bakin, anlayacaksiniz.

    hatta sunu da ekleyelim, fenerbahce'nin puan kaybettigi maclarda bile inanilmaz bir gol yuzdesi var, bizim gibi panter kaleciyle neredeyse hic karsilasmadilar, sadece cok gol yedikleri icin maclarda puan kaybettiler. derbileri haric tutuyorum cunku fener hicbir derbide kaleci hatasiyla gol atamadi enterasan sekilde.
App Store'dan indirin Google Play'den alın